Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η μεγάλη αλλαγή στο μενού των McDonald’s – Ποιους καταναλωτές βάζει στο στόχαστρο

Σε σημαντικές αλλαγές στο μενού των εστιατορίων της προχωρά η πολυεθνική αλυσίδα McDonald’s σε μία προσπάθεια να προσελκύσει τους λάτρεις όχι μόνο του πρωινού γεύματος αλλά και των ενδιάμεσων σνακ.


Συγκεκριμένα, η McDonald’s θα εντάξει τα ντόνατς της Krispy Kreme στα εστιατόριά της σε όλες τις ΗΠΑ. Τα γλυκά θα γίνουν πρώτα διαθέσιμα σε ορισμένα McDonald’s μέσα στο 2024 , ανέφεραν οι εταιρείες σε κοινή ανακοίνωσή τους την Τρίτη. Η εξάπλωση τους σε όλα τα καταστήματα των ΗΠΑ αναμένεται μέχρι το τέλος του 2026.





Οι μετοχές της Krispy Kreme σημείωσαν άλμα 12% προσυνεδριακά στη Νέα Υόρκη. Εάν η άνοδος διατηρηθεί, η Krispy Kreme θα βρεθεί σε τροχιά για τη μεγαλύτερη άνοδο από τον Δεκέμβριο του 2021. Η μετοχή της McDonald’s παρέμεινε αμετάβλητη.





Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η προσθήκη της Krispy Kreme στο μενού της δίνει στη McDonald’s «την ευκαιρία να ξεκλειδώσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην κατηγορία του πρωινού και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας», δήλωσε ο Ταρίκ Χασάν, επικεφαλής μάρκετινγκ της McDonald’s USA.


Οι αλυσίδες εισήγαγαν πιλοτικά τα εδέσματα σε 160 εστιατόρια McDonald’s σε δύο πόλεις του Κεντάκι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, και τα αποτελέσματα «ξεπέρασαν τις προσδοκίες». Η σειρά θα περιλαμβάνει τρία από τα πιο δημοφιλή ντόνατς της Krispy Kreme – το αυθεντικό γλασέ, το σοκολατένιο και το γεμιστό με σοκολάτα παγωμένο kreme – τα οποία θα παραδίδονται καθημερινά στις τοποθεσίες των McDonald’s.





Για την Krispy Kreme, η συμφωνία θα υπερδιπλασιάσει τις τοποθεσίες όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα της, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Josh Charlesworth. Η McDonald’s είχε περισσότερα από 13.000 εστιατόρια στις ΗΠΑ στις 31 Δεκεμβρίου. Η αλυσίδα ντόνατ έχει περισσότερα από 14.000 «σημεία διάθεσης», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τρίτης.





Η προσθήκη της Krispy Kreme είναι η τελευταία αλλαγή στη σειρά της McDonald’s. Η αλυσίδα σταμάτησε το apple fritter, το blueberry muffin και το cinnamon roll από όλα τα εστιατόρια το 2023. Διατήρησε τα μπισκότα σοκολάτας, την ψητή μηλόπιτα και τα κατεψυγμένα επιδόρπια.






--.GR

Related posts

Aegean: Τί περιλαμβάνει το θερινό πρόγραμμα του 2021

admin

«Ρεκόρ από την Ελλάδα στην αγορά ρωσικού φυσικού αερίου» ανακοίνωσε η Gazprom

admin

Δουλειές με πολλά χρήματα: Αυτά είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος (tweet)

admin

Ανοίγει ξανά το εργοστάσιο της Αlumil στην Ξάνθη

admin

Εξωδικαστικός: Εκπτώσεις, «κούρεμα» και έως 420 δόσεις για περισσότερους δικαιούχους  

admin

ΑΑΔΕ: Οι προθεσμίες αναβάθμισης των ταμειακών μηχανών για τη διασύνδεση με τα POS

admin

Σταϊκούρας: Στις Βρυξέλλες για Eurogroup και Ecofin – Τι θα συζητηθεί

admin

Συντάξεις Απριλίου: Τι αλλάζει στην πληρωμή τους εξαιτίας της 25ης Μαρτίου

admin

Στουρνάρας: Τον Ιούνιο η πρώτη μείωση του επιτοκίου από την ΕΚΤ

admin