Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστημονική φαντασία η «πρόταση Μητσοτάκη σε Κασσελάκη» για υπουργείο, λέει ο Παύλος Μαρινάκης

Πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού είχε ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μανώλη Καπνισάκη. Τον ισχυρισμό αρνήθηκε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Όπως τόνισε σε συνέντευξη στο Documento o Μανώλης Καπνισάκης, που ολόκληρη θα δημοσιευτεί στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας, ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» Αντώνης Διαματάρης μεσολάβησε και πρότεινε στον Στέφανο Κασσελάκη χαρτοφυλάκιο στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019.

Ακολούθως προσθέτει πως η απάντηση που εισέπραξε ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα», που αρθρογραφούσε στο παρελθόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ήταν αρνητική.

Ο Μανώλης Καπνισάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Στέφανος είχε πολιτικές ανησυχίες και κοινωνικές ευαισθησίες και θα έβρισκε τον τρόπο να ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου υπήρχαν στο παρελθόν κρούσεις και από άλλο κόμμα».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «το 2019, προ των εθνικών εκλογών, ο Αντώνης Διαματάρης τον προσέγγισε για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού, την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε».

Παύλος Μαρινάκης: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας, στερείται σοβαρότητας η είδηση

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε τις αναφορές του Μανώλη Καπνισάκη ως «προϊόν επιστημονικής φαντασίας» και ότι η συγκεκριμένη είδηση «στερείται σοβαρότητας».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», υπογράμμισε ότι «είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο Παύλος Μαρινάκης πρόσθεσε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι στερείται σοβαρότητας αυτή η είδηση, «που μας λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε ένα υπουργείο, οποιασδήποτε περιγραφής, σε έναν άνθρωπο με βάση την αρθρογραφία του υπέρ του κ. Μητσοτάκη».

Σε ερώτηση αν υπήρξε έστω επικοινωνία που παρερμηνεύθηκε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι αυτό που λέει ο Μανώλης Καπνισάκης δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα.

Related posts

Μητσοτάκης: Θα διατεθούν 2,25 δισ. για την αποκατάσταση των καταστροφών – Τι είπε για το θέμα του ΟΑΚΑ

admin

Μπελέρης: Στο Μαξίμου ο γιος και ο αδερφός του – Κλείνει η υποψηφιότητά του στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο;

admin

«Δεν αστειευόμαστε, μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά»: Αδιανόητες απειλές Ερντογάν – Τσελίκ

admin

Τρεις γαλάζιοι αρχηγοί τίμησαν τη Μαριέττα Γιαννάκου

admin

Κασσελάκης: «Η εκλογή μου ένδειξη κακής κομματικής λειτουργίας»

admin

Υποκλοπές: Ο εναγκαλισμός Δημητριάδη και Λαβράνου

admin

Ευρωεκλογές: Την «αστάθεια» έβγαλε η κυβέρνηση από το «συρτάρι» – «Εκβιάζει» τους ψηφοφόρους, λένε τα κόμματα

admin

Μύθοι και πραγματικότητα για το τουρκικό γεωτρύπανο

admin

Το μεγάλο παζάρι του Ερντογάν

admin