Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή είναι η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Λοβέρδου

Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου, «Δημοκράτες», αναλαμβάνει από σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου η 34χρονη ποινικολόγος Τατιάνα Δουβαρά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την Τατιάνα Δουβαρά μέσα από διαδικτυακή παρουσίαση, υπογραμμίζοντας πως «είμαι βέβαιος ότι η κυρία Δουβαρά θα ανταποκριθεί στο απαιτητικό αλλά και πολύ σπουδαίο έργο της».

Ο πρόεδρος των «Δημοκρατών» ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η επιλογή της Τατιάνας Δουβαρά σηματοδοτεί την πρόθεσή μας το κόμμα μας να στελεχώνεται και να εκπροσωπείται από ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία. Ανθρώπους με επαγγελματική διαδρομή, με έντονη πολιτικότητα και όχι αποκλειστικά με κομματικά παράσημα. Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Δουβαρά θα ανταποκριθεί στο απαιτητικό αλλά και πολύ σπουδαίο έργο της».

«Όραμα ένα καλύτερο αύριο και αφετηρία την κοινή λογική»

Από την πλευρά της η Τατιάνα Δουβαρά δήλωσε πως «θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο των Δημοκρατών, Ανδρέα Λοβέρδο και συνολικά τα στελέχη, που με επέλεξαν ως εκπρόσωπο τύπου του κόμματος και ως, συνήγορο υπεράσπισης των ιδεών και των πολιτικών γραμμών που έρχονται για να χαράξουν στο πολιτικό προσκήνιο, με ορίζοντα τις ευρωεκλογές, με όραμα ένα καλύτερο αύριο και με αφετηρία την κοινή λογική».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «είναι ίσως μη αναμενόμενο για τα δεδομένα των σημερινών κομμάτων να επιλέγεται ως εκπρόσωπος Τύπου, όχι ένα πρόσωπο δημόσιο ή πολιτικά αναγνωρίσιμο αλλά ένα πρόσωπο προερχόμενο από τη δεξαμενή των εργαζομένων πολιτών, των νέων, των επιστημόνων».

Καταληκτικά η Τατιάνα Δουβαρά υπογράμμισε ότι «αυτό σηματοδοτεί ότι το κόμμα των Δημοκρατών δεν έρχεται για να κάνει εντύπωση με πυροτεχνήματα και φωτεινές επιγραφές, αλλά για να μιλήσει απλά και αληθινά μέσα από τις θέσεις τις δράσεις και τα έργα του. Ελπίζω να φανώ αντάξια αυτής της προσπάθειας».

Related posts

Εκλογές: Oι 5 συντελεστές βαρύτητας για την ημερομηνία

admin

Σπαρτιάτες: Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης το ακροδεξιό κόμμα μετά τις δηλώσεις Στίγκα περί «Greek Mafia»

admin

Τι σηματοδοτεί το ταξίδι στις Βρυξέλλες εν μέσω εσωκομματικής δίνης

admin

Αντιπολιτευτικά πυρά μετά την απόφαση του ΣτΕ για Ανδρουλάκη – «Πρώτη νίκη του κράτους δικαίου»

admin

Τέμπη: Έξι ερωτήματα ΣΥΡΙΖΑ «για την κρατική μονταζιέρα» – Καλεί σε παρέμβαση Εισαγγελέα

admin

Ελληνική άσκηση στο Ανατολικό Αιγαίο – Έντονη τουρκική αντίδραση

admin

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει κουρελόχαρτο το κράτος δικαίου

admin

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σήμερα η διυπουργική σύσκεψη για τα υψηλά ναύλα

admin

Στα άκρα η κόντρα Παπαδημητρίου-Κικίλια – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

admin