Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανάμεσα στις 15 δυναμικότερες εταιρείες στην Ελλάδα το «Υγεία»

Το ΥΓΕΙΑ αναδείχθηκε ως Growth Pioneer στα φετινά Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards», που διοργανώθηκαν για έβδομη συνεχή χρονιά από την Εurobank και την Grant Thornton, με στόχο να αναδείξουν τα επιτεύγματα των επιχειρήσεων που συμβάλλουν ενεργά στη δημιουργία μιας σύγχρονης, δυναμικής και ανταγωνιστικής Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το ΥΓΕΙΑ, για ακόμη μια φορά, διακρίθηκε στο συγκεκριμένο θεσμό, κερδίζοντας μία θέση ανάμεσα στους 15 επιχειρηματικούς οργανισμούς που έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει τη σταθερή ανοδική πορεία του θεραπευτηρίου, η οποία οφείλεται στην άρτια κατάρτιση του προσωπικού, την βαθιά αίσθηση ευθύνης απέναντι στον ασθενή, την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι πολίτες, για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που προσφέρει, αλλά και τη συμβολή του στην εξέλιξη και την αναβάθμιση του εγχώριου επιχειρηματικού τοπίου.

Ο θεσμός των Growth Awards επιβραβεύει την αριστεία των επιχειρήσεων που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση υγιούς επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα. Η επιλογή των νικητών γίνεται μέσω της άντλησης πληροφοριών από δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, για περισσότερες από 8.000 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton και μέσω των εργαλείων αξιολόγησης της Eurobank, σε συνδυασμό με τις πραγματικές ιστορίες εταιρειών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι για τη συγκεκριμένη διάκριση, καθώς επιβεβαιώνει την αφοσίωση και τη συνεχή προσπάθεια του ΥΓΕΙΑ εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε κάθε ασθενή ξεχωριστά. Η θέση μας ανάμεσα στις 15 πιο δυναμικές επιχειρήσεις της χώρας, μας δίνει ακόμη περισσότερη ώθηση να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, με γνώμονα την άριστη φροντίδα των ασθενών, καθώς και την ασφάλεια και την υποστήριξη των εργαζομένων μας, αφήνοντας πάντοτε θετικό περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα».

Related posts

Revoil: Τη διανομή μερίσματος €0,0456/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

admin

Η Ελλάδα συνεχίζει να γεμίζει το… ποτήρι της Carlsberg

admin

ΤUI Cruises: Ξεκινά πάλι κρουαζιέρες στην Ελλάδα

admin

Δυο ακόμη νέες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης για την CHC Group

admin

Emirates: Δέσμευση για ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, μνημόνιο με ΕΟΤ

admin

Εμπλουτίζεται με νέες λειτουργικότητες το Cosmote app

admin

Ελληνικό: Γκάζι για επιπλέον 1.200 κατοικίες, πόσο θα πουληθούν

admin

ΟΤΕ: Πρώτα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης

admin

ΣΕΒ: Προκλήσεις και προτάσεις για την πράσινη οικονομία

admin