Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμήχανος ο Φάμελλος μετά την «καταιγίδα» στον ΣΥΡΙΖΑ

Έκδηλη ήταν η αμηχανία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου τονίζοντας πως το κόμμα του «καταλαβαίνει τις μεγάλες ανάγκες που έχει η κοινωνία και η χώρα» υπογραμμίζοντας πως η πορεία προς το Συνέδριο έχει ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος υποστήριξε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να καταθέσει πρόταση στην ελληνική κοινωνία».

Η αποχώρηση και η «μάχη» που ακολουθεί

Όσον αφορά τα εσωκομματικά και την αποχώρηση της «Ομπρέλας» ανέφερε πως «προσωπικά αλλά και συλλογικά μας λυπεί η αποχώρηση των συντρόφων μας» αλλά παρά ταύτα «διεκδικούμε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυναμική» και άρα «δεν περισσεύει κανείς από αυτή τη μάχη και πρέπει να είμαστε περισσότεροι και περισσότερες».

Δεσμεύτηκε παράλληλα πως η μάχη θα δοθεί μέσα και έξω από την κοινωνία. «Θα συνεχίσουμε με πάρα πολλή δουλειά γιατί όσο εμείς συζητάμε για τα εσωτερικά μας η κοινωνία συνέχισε να υποφέρει από τον κ. Μητσοτάκη. Δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό», υποστήριξε.

Τέλος, για όσα συνέβησαν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος καυτηρίασε «συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το πνεύμα του καταστατικού» αλλά και με μια δόση ανακούφισης είπε πως «λυθήκαν και τα καταστατικά θέματα και των ποινών και του δημοψηφίσματος» για να καταλήξει πως εντός της αίθουσας η συζήτηση «ήταν εποικοδομητική».

Related posts

Υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στις εκλογές το κόμμα Κασιδιάρη

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο Καραμέρος – Έμμεσες βολές σε Κασσελάκη

admin

Μητσοτάκης: «Ερχονται 10.000 προσλήψεις εργαζομένων στην Υγεία»

admin

Μητσοτάκης από Υπουργικό: «Επιδότηση των νοικοκυριών που θερμαίνονται με ηλεκτρικό ρεύμα»

admin

Σε μπλόκο αγροτών στο Κάστρο Βοιωτίας ο Ανδρουλάκης: «Η ΝΔ σχεδιάζει με προχειρότητα»

admin

Γκάγκα: Πάσχα με προσοχή και μέτρα ατομικής προστασίας

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβρασμός για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών – Άλλαξαν θέση 3 φορές σε 24 ώρες

admin

Αχτσιόγλου: Από την αριστεία του ΑΠΘ, στο υπουργείο και τη δύσκολη μάχη της προεδρίας

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Μαζεύει η Κουμουνδούρου τις… τρεις διαγραφές Κασσελάκη

admin