Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Pylones Hellas: Σταθερή ανάπτυξη με έργα 100 εκατ. ευρώ

Υλοποιώντας projects που τα τελευταία χρόνια ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ η Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας στο διαδίκτυο με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία σε Ελλάδα, Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία 8 χρόνια καθώς και αύξηση συμβολαίων 20% από χρονιά σε χρονιά.

Όπως ανέφερε ο Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, κατά τη διάρκεια Press Event με σκοπό την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας της με την Security HQ, ο κύκλος εργασιών της Pylones Hellas το 2022 διαμορφώθηκε στα  12 εκατ. ευρώ από 10,6 εκατ. ευρώ το 2021 με το 90% των εσόδων να προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα, ανάμεσα στα οποία και περισσότερα από 11 διεθνή έργα.

Στόχος, σύμφωνα με τον κ. Νέτο, στόχος είναι πλέον να αυξήσουν το αποτύπωμά τους στο δημόσιο. «Έχουμε κάνει ήδη 30 projects στο δημόσιο. Ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο έργο στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και τώρα αναζητούμε νέες ευκαιρίες», είπε με νόημα.

Έχοντας αναλάβει τα τελευταία χρόνια έργα που ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ η εταιρεία έχει στο πελατολόγιό της τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών και το 85% των τραπεζών σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει πάνω από 50 εργαζόμενους με το 25% αυτών να απασχολούνται στην εταιρεία για περισσότερα από 10 χρόνια.

«Μετράμε καθημερινά με αυτόματο τρόπο την ικανοποίηση των πελατών μας κάθε φορά που κλείνει ένα ticket, και σύμφωνα με τα αποτελέσματα  των μετρήσεων αυτών 8 στους 10 πελάτες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το service που τους παρέχουμε» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η συνεργασίας με την Security HQ

Η SecurityHQ, πρωτοπόρος ως Πάροχος Υπηρεσιών Διαχείρισης Ασφαλείας (MSSP), προχώρησε σε στρατηγική της συνεργασία με την Pylones Hellas.

Η Security HQ με την οποία λανσάρουν συνεργασία προσφέρει:

  • Eξυπηρέτηση 24/7 πραγματικό
  • Παγκόσμια κάλυψη
  • Πολύ μεγάλη ομάδα – 400 certified security analysis
  • Unique service delivery model

Μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών

Η SecurityHQ εξυπηρετεί πελάτες, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων εταιρειών τηλεπικοινωνιών, τραπεζών, αεροπορικών εταιρειών και δημόσιων οργανισμών σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον εντοπισμό και την απόκριση σε απειλές στον κυβερνοχώρο που μπορεί να προκύψουν μέσα σε έναν οργανισμό και διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ασφάλεια υπολογιστών.

Η SecurityHQ είναι μια από τις λίγες εταιρείες παγκοσμίως που προσφέρει Συμφωνία Επιπέδου Υπηρεσιών (SLA) για την ταχεία και αδιάλειπτη απόκρισή της, παρέχοντας διασφάλιση σε όσους βασίζονται στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της. Οι λύσεις της είναι σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες για να αντιμετωπίζουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις του κλάδου, με την υποστήριξη μιας ομάδας 400 πιστοποιημένων μηχανικών ασφαλείας και αναλυτών που λειτουργούν από τα 6 κέντρα δεδομένων της παγκοσμίως.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Pylones Hellas προσφέρει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες υπηρεσίες στους πελάτες της στην ελληνική και την κυπριακή αγορά:

  1. Διαχειριζόμενη ανίχνευση και απόκριση (MDR)
  2. Κέντρο Λειτουργίας Ασφαλείας ως Υπηρεσία (SOCaaS)
  3. Διαχείριση ευπάθειας ως υπηρεσία (VMaaS)
  4. Δοκιμή διείσδυσης (PT)
  5. Κατάλληλα σενάρια αντίδρασης

Η διαχείριση ευπάθειας ως υπηρεσία (VMaaS) είναι μια άλλη υπηρεσία που προσφέρεται από την Pylones Hellas

Με το MDR, οι οργανισμοί αποκτούν πλήρη προβολή στο ψηφιακό τους περιβάλλον, βελτιώνοντας προληπτικά την ασφάλεια των συστημάτων τους. Οι απειλές εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται γρήγορα, προστατεύοντας τα συστήματα και τα δεδομένα του οργανισμού. Επιπλέον, με το SOCaaS, παρέχεται 24/7 παρακολούθηση και ανίχνευση ύποπτων και πραγματικών περιστατικών στον κυβερνοχώρο από εξειδικευμένη ομάδα που αξιολογεί και προτείνει κατάλληλα σενάρια αντιμετώπισης.

Τέλος, οι οργανισμοί μπορούν να αναζητήσουν και να εντοπίσουν τρωτά σημεία στα δίκτυά τους, προσομοιώνοντας επιθέσεις πραγματικού κόσμου μέσω του Penetration Testing που διεξάγεται από το SecurityHQ σε ελεγχόμενο περιβάλλον, χωρίς να διακυβεύονται οι αδιάλειπτες επιχειρηματικές λειτουργίες.

Related posts

Θετικό ξεκίνημα για τα εταιρικά κέρδη του 2023

admin

Σαράντης: Εξαγόρασε και τις μειοψηφίες στην πολωνική Polipak

admin

Ο Σπύρος Ζάρκος νέος επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου

admin

ΓΣΕΒΕΕ: Ανάγκη ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος για τις πληγείσες περιοχές

admin

Open day στην Ελλάδα για πλήρωμα καμπίνας από την Emirates

admin

Reds: Nέος Εσωτερικός Ελεγκτής ο Αναστάσιος Ιωάννου

admin

Eurobank: Χορηγός στην ανακαίνιση μονάδας αναπνευστικών λοιμώξεων στο «Σωτηρία»

admin

Optima Bank: 5,1 φορές η υπερκάλυψη, στα 7,2 ευρώ η τιμή

admin

Αύξηση κερδών και νέες επενδύσεις από τη Sunlight

admin