Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lockers σε έξι σταθμούς μετρό από την Box Now

Συνεχίζει την υλοποίηση της στρατηγικής της ανάπτυξης η startup, ΒΟΧ ΝΟW, που επεκτείνει την παρουσία της με τα πράσινα lockers, δίνοντας ραντεβού πια και στο Μετρό. Συγκεκριμένα, επόμενος σταθμός BOX NOW, στους σταθμούς Μετρό Μοναστηράκι (2 Lockers), Ομόνοια (2 Lockers), Πλ. Αττικής (2 Lockers), αλλά και σε Κηφισιά, Καλλιθέα, και Πειραιά. Πλέον οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν και να στείλουν τα δέματα τους σε όλους τους παραπάνω σταθμούς, την ώρα και την ημέρα που επιθυμούν και τους εξυπηρετεί.

Παράλληλα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η λίστα των eshops της ΒΟΧ ΝΟW μεγαλώνει δίνοντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές αγαπημένων eshops. Στους νέους συνεργάτες περιλαμβάνονται: Nespresso, Hondos Center, Pink Woman, Toi & Moi, Bodytalk, Rococo, Παναθηναϊκός FC, Angelopoulos Hair, Bodyshop, Ο συνολικός αριθμός των συνεργαζόμενων e-shops ξεπερνάει πλέον τα 1700.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της ΒΟΧ ΝΟW και στην Κύπρο, ξεκίνησε η παροχή της υπηρεσίας «Στείλε δέμα», δίνοντας ως δυνατότητα στους καταναλωτές της Κύπρου την αποστολή δέματος από Locker σε Locker εντός της χώρας

Related posts

Τον όμιλο Υφαντής επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS

admin

ΛΑΡΚΟ: Παρατείνονται οι συμβάσεις των εργαζομένων έως τις 12 Μάιου

admin

Entersoft: Αύξηση 45% στα έσοδα το 2021

admin

Τέλος εποχής για την αλυσίδα Γέγος, deal με Μασούτη

admin

ΦΑΓΕ: Ανάπτυξη 9,4% στην Ελλάδα το 1ο εξάμηνο

admin

Alpha Trust: Την απόσχιση κλάδου ενέκρινε η Γενική Συνέλευση

admin

Πειραιώς: Πρόγραμμα stock options σε στελέχη και εργαζόμενους

admin

Τα σχέδια της Premia Properties για το νέο ομόλογο των 100 εκατ. ευρώ

admin

Απόβαση 12 γερμανικών ναυτιλιακών εταιρειών στον Πειραιά

admin