Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intercontinental ΑΕΕΑΠ: Στις 30/1 η ΓΣ για πώληση ακινήτων στην Briq και επιστροφή κεφαλαίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL» προσκαλεί τους μετόχους της Εταιρείας για συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την 30η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Χορήγηση άδειας για τη διάθεση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας η αξία των οποίων αντιπροσωπεύει άνω του πενήντα ένα τοις εκατό (51%) της συνολικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 23 ν.4706/2020.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των €3.990.000,00 με την αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής κατά το ποσό των 0,38€ μέσω κεφαλαιοποίησης του ισόποσου αποθεματικού “Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο” και ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 20.790.000,00 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής κατά το ποσό του 1,98€ και επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών – Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

3. Λοιπά Θέματα

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 9 του καταστατικού της Εταιρείας, η Γενική Συνέλευση της 30ης Ιανουαρίου 2024 θα διεξαχθεί από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με τηλεδιάσκεψη και με χρήση ηλεκτρονικών μέσων, χωρίς τη φυσική παρουσία του μετόχου, υπό τους όρους του άρθρου 125 του ν. 4548/2018 και τα ειδικότερα οριζόμενα στην παρούσα.

Related posts

Δάνειο 580 εκατ. ευρώ από Eurobank πήρε η ΔΕΠΑ Υποδομών (Italgas)

admin

Στην τελική ευθεία τα πρότυπα «βιωσιμότητας» μικρομεσαίων

admin

Inmarsat: Είμαστε κοντά σε deal με την Αθήνα για μεταφορά εργασιών

admin

Mytilineos: Η μεγάλη επιτυχία του πράσινου ομολόγου και οι επόμενες κινήσεις

admin

Alpha Bank: Κέρδη 195 εκατ. ευρώ το 2ο τρίμηνο, αναβάθμιση στόχων

admin

Ομιλος Φουρλή: Η ανάδυση από την πανδημία και τα νέα σχέδια στα ακίνητα

admin

Πώς θα μοιραστούν τις δωρεάν μετοχές τα στελέχη της Alpha Bank

admin

Πειραιώς: Δάνεια σε αγρότες έως €25.000 με χαμηλό επιτόκιο

admin

Μνημόνιο συνεργασίας Eurolife FFH- LTIMindtree για τη δημιουργία Gen AI και Digital Hubs σε Ευρώπη και Ινδία

admin