Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Zeus International: Αγοράζει ξενοδοχειακές μονάδες σε Θεσσαλονίκη και Μιλάνο

Σε εξαγορά των ξενοδοχείων Dolce Milan Malpensa στο Μιλάνο και Lazart Hotel Trademark Collection by Wyndham στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ενός πενταώροφου ακινήτου στην Αθήνα, όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά γραφεία του, προχώρησε ο ξενοδοχειακός όμιλος Zeus International. Να σημειωθεί ότι είναι ο όμιλος ο οποίος είχε ήδη τη μίσθωση και των δύο αυτών ξενοδοχείων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Χάρης Σιγανός δήλωσε πως με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο όμιλος αυξάνει τον αριθμό των ιδιόκτητων ξενοδοχείων σε 9 από τα συνολικά 20 που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο της Zeus International σήμερα. Ο όμιλος, με αυτή τη στρατηγική, ενισχύει την επέκτασή του στην ευρωπαϊκή αγορά, όπως τονίζει ο κ. Σιγανός.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Dolce Milan Malpensa βρίσκεται μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο που αποτελεί σταυροδρόμι για όσους επιλέγουν να μείνουν κοντά στην πόλη του Μιλάνου, καθώς απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Μαλπένσα. Διαθέτει 207 δωμάτια, εστιατόριο και καφέ-μπαρ. Επίσης, διαθέτει άρτιες συνεδριακές εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες με την ανάλογη τεχνολογική υποδομή, που μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά έως 700 άτομα.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Lazart παρέχει άνεση και πολυτέλεια σε προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης, ακριβώς απέναντι από τον πολιτιστικό χώρο της Μονής Λαζαριστών.

Related posts

Στις 19 Απριλίου το 1ο Συνέδριο «Εισηγμένες Εταιρίες»

admin

Τα κλειδιά της συνεργασίας Naval Group με το ελληνικό αμυντικό οικοσύστημα

admin

Τα Autograph Collection Hotels φτάνουν στην Κέρκυρα

admin

Δήμος Αθηναίων: Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έχει την ευθύνη κατεδάφισης στο ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος

admin

Ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων από τη Eurolife

admin

BriQ Properties: Προσύμφωνο για πώληση εμπορικού καταστήματος στη Ρόδο

admin

Στο Υπερταμείο το 80% της Ελληνικές Αλυκές

admin

Ιατρικό Αθηνών: Κάρτα προνομίων για υπαλλήλους των μελών του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

admin

Δωρεά εξοπλισμού στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας» από τη ΔΕΠΑ Εμπορίας

admin