Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Euromedica: Δωρεάν εξετάσεις για πυροσβέστες στο διαγνωστικό κέντρο Αλεξανδρούπολης

Δωρεάν εξετάσεις στο Διαγνωστικό Κέντρο στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει ο Όμιλος υγείας Euromedica στους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος της Αλεξανδρούπολης, σε μία κίνηση έμπρακτης αναγνώρισης του αγώνα που έδωσαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τo Κέντρο καλύπτει όλες τις βασικές διαγνωστικές εξετάσεις πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο κατάλληλα εξοπλισμένο με αξονικό και μαγνητικό τομογράφο Απεικονιστικό Τμήμα του, ενώ διαθέτει Μικροβιολογικό Τμήμα και Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής για σπινθηρογράφημα.

Οι εξετάσεις των πυροσβεστών θα πραγματοποιούνται δωρεάν χωρίς καμία δική τους συμμετοχή. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 6 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στο τέλος της αντιπυρικής περιόδου, στις 31 Οκτωβρίου 2023.

Ενδεικτικά, στο Απεικονιστικό Τμήμα του Διαγνωστικού Κέντρου της Euromedica στην Αλεξανδρούπολη μπορούν να πραγματοποιηθούν εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως αξονική αγγειογραφία, αξονική στεφανιογραφία, μαγνητική αγγειογραφία, μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου, υπερηχοτομογραφία οργάνων σώματος, μέτρηση οστικής πυκνότητας , triplex αγγείων κλπ.

Στο Κέντρο εγκαθίσταται και σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία ο πρώτος και μοναδικός στην Αλεξανδρούπολη, ιδιωτικός μαγνητικός τομογράφος 3Τ, καθώς και ψηφιακός μαστογράφος τελευταίας τεχνολογίας και ακτινοσκοπικός εξοπλισμός με δυνατότητα σαλπιγγογραφιών.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός όλων των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου, όπως και των κλινικών του, αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται συνεχώς, με απεικονιστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα τα Κέντρα ανακαινίζονται και νέες μονάδες προστίθενται στο δίκτυο, το οποίο ήδη αριθμεί 23 Διαγνωστικά Κέντρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, Λάρισα, την Κατερίνη και βέβαια στην Αλεξανδρούπολη.

Related posts

«Γεμίζει το ποτήρι» της ΕΖΑ και σχεδιάζει είσοδο στο νερό

admin

Γήπεδο ΠΑΟ: Επικυρώθηκε η ανάθεση στην κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ-Άκτωρ-Μυτιληναίο

admin

Ταμείο Εγγυοδοσίας HDB-ΤΜΕΔΕ: Εργαλείο κόντρα στην αύξηση επιτοκίων

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στο 29,96% η συμμετοχή του Γ. Περιστέρη

admin

tbi bank: Καθαρά κέρδη ύψους 18,4 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο

admin

Θ. Τζούρος (Πειραιώς): Αλλαξε το παιχνίδι στις ΑΠΕ, αυξάνεται το ρίσκο χρηματοδότησης

admin

ΕΛΓΕΚΑ: Αναδιάρθρωση και επιμήκυνση δανεισμού έως το 2029

admin

Συνεργασία Tikun Europe και Φαρμασέρβ Ελλάς

admin

Ενοικιαστήρια σε βίλες από την Costa Navarino, πόσο κοστίσουν

admin