Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Black Friday» προσφορές για όλο τον Νοέμβριο στο Skroutz

Φέτος οι “Black Friday” προσφορές στην πλατφόρμα Skroutz διαρκούν σχεδόν όλο το Νοέμβριο, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους για μια ευρεία γκάμα κατηγοριών σε πολύ καλύτερες τιμές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ξεκινώντας από σήμερα και μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου, ή κατά κόσμον “Cyber Monday”, οι χρήστες του Skroutz μπορούν να βρουν καθημερινά καινούργιες προσφορές. Το Skroutz συγκεντρώνει όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις σε μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που ανανεώνεται τακτικά. Έτσι ο καταναλωτής μπορεί να ενημερώνεται και να βρίσκει συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές εύκολα και γρήγορα ακόμα και on-the-go. Ο Νοέμβριος μετατρέπεται με τον τρόπο αυτό στον μήνα των προσφορών και των δώρων, με τον καταναλωτή να έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί των φθηνότερων τιμών αλλά και να διεκδικήσει κουπόνια για επόμενες αγορές αλλά και έξτρα Skroutz Coins, ανάλογα με τη Skroutz προσφορά που είναι σε ισχύ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επιπλέον, οι Skroutz Plus χρήστες απολαμβάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου ακόμα περισσότερες προσφορές με αποκλειστικές εκπτώσεις και flash sales σε ευρεία γκάμα κατηγοριών. Για το τετραήμερο της Black Friday από τις 24 Νοεμβρίου έως και τη Cyber Monday στις 27 Νοεμβρίου, θα επωφεληθούν επιπλέον αποκλειστικών Plus Deals.

Τέλος, η πλατφόρμα Skroutz προχωράει σε μια ακόμα κίνηση ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή με την “Black Friday Wishlist”. Κάθε φορά που οι χρήστες της πλατφόρμας προσθέτουν προϊόντα στα “Αγαπημένα” τους, αυτά μπαίνουν αυτόματα και στη λίστα “Black Friday Wishlist”. Το Skroutz συγκεντρώνει αυτές τις λίστες όλων των χρηστών και επικοινωνεί με τα συνεργαζόμενα καταστήματα ώστε να πετύχει τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα για τα οποία έχει εκδηλωθεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν η τιμή του προϊόντος πέσει, εφόσον βρίσκεται στα “Αγαπημένα” του εκάστοτε χρήστη, θα λάβει σχετική ενημερωτική ειδοποίηση.

Related posts

ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Διπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη στο 9μηνο

admin

Στα σκαριά απαλλαγή της Σφακιανάκης από υπερβολικό δανεισμό

admin

Alpha Bank: Δάνειο €2,5 εκατ. στη Santorini Day Tours με πόρους του «Ελλάδα 2.0»

admin

Motor Oil-ΕΤΕπ: Συμφωνία χρηματοδότησης για δίκτυο φόρτισης Ι.Χ. και σταθμούς υδρογόνου

admin

Γιατί η Carlsberg εξαγόρασε πάνω από 20% της Νήσος

admin

Εγγυημένα κέρδη €1.000.000 μοιράζει το Εθνικό Λαχείο

admin

Νέους αναπτυξιακούς στόχους ανακοίνωσε η Coca Cola HBC

admin

Τι κερδίζει η ΕΛΛΑΚΤΩΡ από την πώληση της Ακτωρ, η νέα στρατηγική

admin

ΕΛΠΕ: Από traders και όχι απευθείας από Rosneft η προμήθεια αναγκών σε πετρέλαιο

admin