Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπονόμευση

Αν δεν υπήρχε όλος αυτός ο «αχρείαστος θόρυβος», οι συριζαίοι θα είχαν επικεντρωθεί στις πολιτικές τους θέσεις, υποστήριξε η Θεοδώρα Τζάκρη. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη κι έτσι, το συνέδριο έκανε εμφανή την επικράτηση του Κασσελάκη, κατά την άποψή της. Οπότε, ως ανθυπολοχαγός του ζήτησε «να σταματήσει κάθε μεθόδευση υπονόμευσης, να πάψει κάθε είδος φραξιονισμού και κάθε είδους ενδεχόμενο αμφισβήτησης της κυρίαρχης βουλής των μελών». Δεν μας είπε, βέβαια, ποιοι είναι οι υπονομευτές. Αυτοί με τους οποίους φιλιέται, τρώει και περιοδεύει ο πρόεδρος;

Πρόσωπα

Ο Χρήστος Γιαννούλης ζήτησε «το νέο Εκτελεστικό Γραφείο να βάλει στην άκρη την παραλυτική ισορροπία» στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και «να αξιοποιηθούν τα νέα πρόσωπα που αναδείχθηκαν μέσα από το συνέδριο και φέρνουν μαζί τους φρέσκες ιδέες». Αλήθεια, ποια είναι αυτά τα τελευταία; Οι ολόφρεσκοι Νίκος Παππάς, Γιώργος Τσίπρας και Σωκράτης Φάμελλος που κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν τις περισσότερες ανατάσεις χειρός για την πρότασή τους; Γιατί άλλα δεν ξεχώρισαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Παραλίες

Σύμφωνα με τον Αλέξη Χαρίτση, το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς δεν ανταποκρίνεται στις διεκδικήσεις του κινήματος της πετσέτας. Αντίθετα, δείχνει ότι η Ελλάδα που οραματίζεται η κυβέρνηση της ΝΔ είναι «ομπρελοκαθίσματα παντού, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με πριβέ παραλίες, δομημένες παραλίες, αυτό που λέμε «πάνω στο κύμα», μπλοκάρισμα της ελεύθερης πρόσβασης για τους πολίτες». Αν έχει δίκιο, τότε οι κυβερνώντες ονειρεύονται και το τέλος της βαριάς βιομηχανίας της χώρας διά της υποβάθμισης του τουριστικού προϊόντος.

Καταλληλότητα

Στην προχθεσινή δημοσκόπηση της MRB o Κυριάκος Βελόπουλος έπιασε 7,4% στον δείκτη της καταλληλότητας για την πρωθυπουργία – και βρέθηκε λίγο κάτω από τον Κασσελάκη και λίγο πάνω από τον Ανδρουλάκη. Εντάξει, το ποσοστό του είναι πολύ μικρό για να είναι ανησυχητικό. Ωστόσο, ο τρόπος που έχει αρχίσει να αξιολογεί τους αντιπολιτευόμενους η κοινή γνώμη δείχνει πως ούτε η Παναγιά η Γκέισα δεν μπορεί να τους σώσει από την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Related posts

Τσαβούσογλου: Σφοδρή επίθεση στην Αθήνα για «εργαλειοποίηση» του διεθνούς δικαίου και «παραβίαση δικαιωμάτων»

admin

Ακης Σκέρτσος: Αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος μέχρι τις εκλογές

admin

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση

admin

Θεοδωρικάκος: Είναι οριστική η απόφαση να δημιουργηθεί φράχτης 140 χιλιομέτρων στον Έβρο

admin

Υποψήφιος περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρθρο του πρωθυπουργού στους «Times of India»

admin

Νέες τουρκικές προκλήσεις – Υπερπτήσεις και πάνω από την Κίναρο

admin

Οι κοινοί στόχοι ΕΥΠ – Predator «δείχνουν» τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου

admin

«Παγώνουν» τα εξοπλιστικά προγράμματα

admin