Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα πλατφόρμα για το Shopflix, οι νέες δυνατότητες

Το SHOPFLIX.gr ανακοίνωσε ότι επενδύει σε νέα πλατφόρμα με στόχο την απόλυτη αγοραστική εμπειρία.

Οπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, «μετά από δύο μόλις χρόνια ενεργού παρουσίας στην ελληνική αγορά, το SHOPFLIX.gr μελέτησε ενδελεχώς τη συμπεριφορά και τις αγοραστικές ανάγκες των πελατών και προχώρησε σε μια ζωτικής σημασίας αναβάθμιση.

Ανασχεδίασε εξολοκλήρου την πλατφόρμα του, προσθέτοντας στη φαρέτρα του marketplace μία από τις καλύτερες τεχνολογίες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως. Το ανανεωμένο SHOPFLIX.gr έγινε ακόμα πιο γρήγορο. Παράλληλα, διατηρώντας το χαρακτήρα του, επανασχεδιάστηκε, ώστε να γίνει ακόμα πιο φρέσκο και ξεκούραστο και κάθε χρήστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα ό,τι και αν αναζητά ανάμεσα σε 6,5 εκατομμύρια προϊόντα. Στον ανασχεδιασμό της πλατφόρμας, πρωτεύοντα ρόλο έπαιξε, επίσης, η διευκόλυνση των πάνω από 1.600 ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο SHOPFLIX, πουλώντας τα προϊόντα τους.

Συνοψίζοντας, τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας:

1. Τεχνολογική καινοτομία: Η νέα πλατφόρμα ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες του κλάδου για να εξασφαλίσει μία αρτιότερη και αποδοτικότερη αγοραστική εμπειρία.

2. Ταχύτητα και απόδοση: Με την εφαρμογή προηγμένων τεχνικών βελτιστοποίησης, η πλατφόρμα προσφέρει αστραπιαίες φορτώσεις σελίδων και αναζητήσεων.

3. Ασφάλεια και σταθερότητα: Η ασφάλεια του χρήστη ήταν πάντα πρωταρχικής σημασίας για το SHOPFLIX. Με την υιοθέτηση των πιο αυστηρών μέτρων ασφαλείας, προσφέρει πάντα ισχυρή προστασία προσωπικών δεδομένων των συναλλαγών και των πελατών του.

4. Ανανεωμένο πελατοκεντρικό design: Ο νέος σχεδιασμός του website, προσφέρει μια φρέσκια και μοντέρνα αισθητική, ενώ διατηρεί την ευκολία πλοήγησης και την ευχρηστία που έχει αγαπήσει η πελατειακή βάση του SHOPFLIX, μέσω υπολογιστή και κινητής συσκευής.

Η νέα του πλατφόρμα που είναι live εδώ και λίγες μέρες αντιπροσωπεύει ένα ορόσημο για την εταιρεία και αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας, τόσο για τα συνεργαζόμενα καταστήματα που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του, όσο και για τους πελάτες, γι’ αυτό και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα εργαλεία και λειτουργίες.

Σύσσωμη η ομάδα της εταιρείας που εργάστηκε σκληρά επί μήνες για τη νέα πλατφόρμα, δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να πρωτοπορεί και προσκαλεί κάθε καταναλωτή να απολαύσει τη νέα εμπειρία SHOPFLIX».

Related posts

Νέα εξαγορά κέντρου logistics από τη Streem Global (HIG)

admin

Η πανδημία απογείωσε το… Do it yourself στην Ελλάδα

admin

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Υπεγράφη η χρηματοδότηση 125% εκατ. από DFC

admin

«Κλειστόν λόγω ανακαινίσεως» το Hilton

admin

Τι σημαίνει η συνθετική τιτλοποίηση για τις ελληνικές τράπεζες

admin

tbi bank: Εμφαση στις καταθέσεις με Buy Now Pay Later

admin

Συνεργασία ΑΒ Βασιλόπουλος με Pepco

admin

Νέα εργαλεία εκπαίδευσης και εξυπηρέτησης συνεργατών από την Skroutz

admin

BriQ Properties: Στά €142 εκατ. η αξία του χαρτοφυλακίου ακινήτων

admin