Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα εξαγορά κέντρου logistics από τη Streem Global (HIG)

Στην εξαγορά σύγχρονης εγκατάστασης logistics στη Βόρεια Ελλάδα προχώρησε η Streem Global AE, στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπτυξης που υλοποιεί, ενδυναμώνοντας την ηγετική της θέση στον κλάδο logistics στη ΝΑ Ευρώπη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Streem Global A.E. προχώρησε στην απόκτηση σύγχρονης εγκατάστασης logistics στη ΒΙΠΕ της Σίνδου, τη μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή στην Ελλάδα, με επιφάνεια 33.000 τ.μ., σε οικόπεδο 60.000 τ.μ. κοντά στο Καλοχώρι, τον δεύτερο μεγαλύτερο βιομηχανικό κόμβο της περιοχής. Το σημείο είναι σε στρατηγική θέση, δίπλα στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης και 12 χλμ. από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα logistics hub με σύγχρονες υποδομές και διάταξη που φιλοξενεί χύδην και παλετοποιημένα φορτία διασφαλίζοντας υψηλή λειτουργική απόδοση και παραγωγικότητα. Βασικό πλεονέκτημά της αποτελεί η ύπαρξη σιδηροδρομικής υποδομής εντός της εγκατάστασης που συνδέεται με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και μπορεί να υποστηρίξει τη μεταφορά φορτίων, με χρήση τρένου, προς την κεντρική Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού της διοίκησης της Streem Global, που στοχεύει στη δημιουργία ενός one stop shop στον κλάδο των logistics με ισχυρό διεθνές αποτύπωμα, μέσω της δημιουργίας ενός ισχυρού ομίλου εταιρειών που θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Related posts

Πλαίσιο: Ανάπτυξη 11,8% και ενίσχυση κερδών εν μέσω πανδημίας

admin

Πήρε το «Fit & Proper» από την ΕΚΤ η Thrivest

admin

Μινωικές Γραμμές: Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας

admin

Υγειονομική κάλυψη για τους κατοίκους της Νισύρου από τον όμιλο Ηρακλής

admin

Συνεργασία ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής

admin

Απλοποιεί τη διαδικασία απόκτησης ακινήτων η Alsvit Hipoges

admin

Dimand: Δ. Ανδριόπουλος και Ν. Δήμτσας απέκτησαν μετοχές μετά τις πράξεις σταθεροποίησης

admin

Νέες εφαρμογές από Team Candi για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μικρομεσαίων

admin

Νέα διοίκηση για την Johnson & Johnson MedTech, πρόεδρος ο Π. Πιτσιλλίδης

admin