Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι εξετάζεται στη σύσκεψη στου Μαξίμου για την οπαδική βία

Σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου η διυπουργική σύσκεψη, για την οπαδική βία που συγκάλεσε εκτάκτως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τα επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη και τον βαρύτατο τραυματισμό του του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης  Βρούτσης, οι υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης  Μπρατάκος.

«Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια, δήλωσε το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά  ενόψει της σύσκεψης, ότι θα πρέπει «να περιμένουμε έναν Πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που δεν μασάει τα λόγια του και εφαρμόζει αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες».

«Ο Πρωθυπουργός είχε πει τον Αύγουστο ότι όλα αυτά είναι δυναμικά, εφόσον παρατηρηθεί έξαρση. Θέλουμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται, τους ανθρώπους που είναι γύρω από τον αθλητισμό, τους φιλάθλους που θέλουν να πάνε με τις οικογένειές τους να δουν τον αγώνα», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Ήδη έχει κάνει εξαγγελίες ο υπουργός Δικαιοσύνης και θα είναι η τρίτη παρέμβαση για μία σειρά αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Τώρα, όσοι καταδικαστούν για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή».

Related posts

Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιάζει τον Ανδρουλάκη και επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ

admin

Βόμβα Κούλογλου: Θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του Κασσελάκη

admin

Αλβανία, ΕΕ και κράτος δικαίου

admin

Ταγίπ Ερντογάν: Θα γιορτάσει τη νίκη του στην Αγία Σοφία

admin

Και ποια η θέση του ΠΑΣΟΚ;

admin

Μηταράκης: Το πρώτο μήνυμα του μετά την παραίτησή του

admin

Μητσοτάκης και Τασούλας ήπιαν τον πρώτο καφέ της χρονιάς στο Κολωνάκι

admin

Αριστεροί και δολοφόνοι…

admin

Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για τις φωτιές στη Βουλή

admin