Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς δικαιολόγησε ο Μουτζούρης τα ομοφοβικά σχόλια κατά Κασσελάκη

Με τις καταδίκες να πέφτουν «βροχή» ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δικαιολογήθηκε για το βίντεο – ντροπή που ακούγεται να χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, «κουνίστρα» και «οπισθογεμή».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, o Κώστας Μουτζούρης, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας πως πρόκειται για «χιουμοριστική συζήτηση» η οποία «κατεγράφη παρανόμως» επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Σημειώνει πως «διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους» και απαντώντας επί της ουσίας ανέφερε:  «Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».

Τι προηγήθηκε

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης πραγματοποίησε εκδήλωση τις προηγούμενες ημέρες σε ταβέρνα της Λέσβου, με αφορμή την επανεκλογή του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Κώστας Μουτζούρης, όπως διακρίνεται στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, χαρακτηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή».

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός», ανέφερε.

Τότε κάποιος από τους συνδαιτυμόνες του ρώτησε αν θα συνεργαστεί και με τον Στέφανο Κασσελάκη, με τον Κώστα Μουτζούρη να απαντά «κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!».

Αντίδραση Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ότι «δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης». Πρόσθεσε πως «το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι», καθώς, «η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση». Καταληκτικά δήλωσε ότι θα είναι «πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο».

Η Νέα Δημοκρατία

Στην καταδίκη των ομοφοβικών επιθέσεων του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Related posts

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο «Γιατρός για Όλους»

admin

Ερώτηση Νέας Αριστεράς για προπηλακισμούς τρανς στη Θεσσαλονίκη – Η κρατική αδιαφορία οδηγεί σε κοινωνικό ρατσισμό

admin

Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό υπό την εποπτεία των ΗΠΑ και το στρατηγικό βάθος του Ισραήλ

admin

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

admin

Γιώργος Γεραπετρίτης: Με C-130 τη Δευτέρα αποστολή ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

admin

Ξανά προκλητική η Τουρκία: Η Ελλάδα να αποσυρθεί από τα φυσικά της σύνορα, λέει ο Καλίν

admin

Ελληνοτουρκικά: «Τα Rafale αλλάζουν τις ισορροπίες στο Αιγαίο» παραδέχονται Τούρκοι αναλυτές

admin

TAX THE RICH

admin

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό από τις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη για το Blue Horizon

admin