Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσευχές

«Στις προσευχές μας στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, προστάτη μαζί με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ και του μικρού μου χωριού, των Κάτω Δενδιάτικων στους Παξούς, στις προσευχές μας αυτές λοιπόν, πρέπει να προσθέσουμε την επιμελή και επίπονη προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη, σοβαρή Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία», είπε ο Νίκος Δένδιας χθες, γιορτάζοντας τους πολιούχους της Πολεμικής Αεροπορίας. Πάλι καλά που δεν υποσχέθηκε να ανάψει και μια λαμπάδα σε μέγεθος Rafale για να γίνει το θαύμα.

Μειονεξία

Η Ελένη Αυλωνίτου δεν άντεξε να μη σχολιάσει όσα είπε ο Τσακαλώτος. Ετσι, πόσταρε: «Εμείς τα παρακατιανά μέλη των 2 ευρώ, χωρίς αστική αυτοπεποίθηση, πώς παραμένουμε στο κόμμα ενώ αποχωρεί ο «Σωτήρας» Τσακαλώτος, που έδινε υπερηφάνεια σ’ αυτό; Μήπως γιατί δεν είμαστε υπερφίαλοι, φαντασμένοι αλαζόνες, αλλά είμαστε αξιοπρεπείς, δεν μειώνουμε κανέναν και πρωτίστως σεβόμαστε τη Δημοκρατία!». Αν ήμουν κακός, θα έλεγα ότι η συντρόφισσα δεν μπόρεσε να κρύψει την ταξική μειονεξία που νιώθει.

Ταξιθεσία

Μια συριζαία βουλευτής λέει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα στην Αχτσιόγλου στην κινηματογραφική αίθουσα του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου προβλήθηκε το φιλμ του Αλεξάντερ Πέιν. Οπότε, ζήτησε να της αλλάξουν θέση. Ο σύντροφος της προέδρου το διαψεύδει. Δεν του άρεσε εκείνου το σημείο και ζήτησε να κάτσει δίπλα στον σκηνοθέτη. Οπως και να ‘χει, επικοινωνιακά μιλώντας, το αίτημα ήταν σοφή κίνηση. Η συγκεκριμένη ταξιθεσία απλά θα τόνιζε όλα όσα χωρίζουν τις δύο γυναίκες.

Εκτιμήσεις

Ο Φώτης Κουβέλης δεν συμφωνεί με τον Τσακαλώτο πως υπάρχει χώρος μεταξύ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ για ένα νέο κόμμα. Αντίθετα, εκτιμά ότι «δεν υπάρχει χώρος, ούτε κοινωνικό αίτημα, ούτε κοινωνική ανάγκη για τη δημιουργία άλλου κόμματος». Η αλήθεια είναι ότι το σχετικά πρόσφατο παρελθόν είναι γεμάτο λανθασμένες κουβελικές εκτιμήσεις, πάντως. Γιατί – όπως λένε κακές γλώσσες από άλλα κόμματα – οι περισσότερες γίνονταν με γνώμονα την ανάγκη του να νιώθει πως είναι συμπαθής, όχι χρήσιμος.

Related posts

Ακονίζουν μαχαίρια για την Εξεταστική για τα Τέμπη

admin

Νέα μηνύματα στην Αθήνα από την ευρωπαία εισαγγελέα

admin

Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή: Σημερινό σύνθημα των Ουκρανών το «Ελευθερία ή θάνατος»

admin

Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε Τουρκία: Σταματήστε τις απειλές για τα 12 μίλια

admin

Μητσοτάκης: Στηρίζουμε την ενταξιακή πορεία των Δυτ. Βαλκανίων – Το μήνυμά του στα Τίρανα για την υπόθεση Μπελέρη

admin

Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα της κυβέρνησης η ενεργειακή επάρκεια της χώρας

admin

Τεμπονέρας: Τι είπε για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του

admin

Καλπάκης: Ενημερώθηκα από τις ιστοσελίδες για την απόφαση Κασσελάκη να αντικατασταθώ

admin

Δεν πτοείται ο Ακάρ: «Ναι» στον διάλογο για «δίκαιη μοιρασιά» στο Αιγαίο

admin