Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης κατά Δρίτσα: «Oταν πας και προσκυνάς για πέντε λεπτά δημοσιότητας…»

Επίθεση προς τον Θεόδωρο Δρίτσα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με αφορμή την παρουσία του σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Όταν πας και προσκυνάς στον ΣΚΑΪ για πέντε λεπτά δημοσιότητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή!!! (και εκφράζομαι ήπια)» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, παραθέτει και μία φωτογραφία στην ανάρτησή του, τονίζοντας προς τον κ. Δρίτσα, ότι αυτό θα έπρεπε να κάνει και ο ίδιος.

«Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις, όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ήθελαν με αφορμή τη διαγραφή μου να με βάλουν να κατηγορώ τον Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα!».

«Παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης ο Κασσελάκης»

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δρίτσας είχε μιλήσει σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει δικό του κόμμα» καθώς «αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε αρχικά: «Εγώ δημοσιοποίησα ένα κείμενο που περιέγραψε διάφορα θέμετα όπως το έκανε και ο έτερος της ίδιας ηλικίας με μένα, Αριστείδης Μπαλτάς, ως αίσθημα ευθύνης. Κατέληγα ότι ο Κασσελάκης αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης εκ των πραγμάτων. Με τον ίδιο δεν έχω να χωρίσω τίποτα».

Στην συνέχεια, ο κ. Δρίτσας ανέφερε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει δικαιώμα να δοκιμαστεί στον χρόνο». Όπως είπε «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός. Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε ένα κόμμα που δεν ήταν μέλος. Δεν το είχαμε φανταστεί και προβλέψει αυτό».

Related posts

Συναγερμός στον Περισσό: Επίθεση από ένοπλο σε κουβούκλιο έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ

admin

Ρεύμα: Κατατέθηκε η τροπολογία για επιδότηση έως 600 ευρώ

admin

Τι έγραψε «Το Βήμα», τι «διάβασαν» κυβέρνηση και κόμματα, τι ισχύει

admin

Ξεπαγώνει η δόμηση στα εκτός σχεδίου, drones και τεχνητή νοημοσύνη κατά των αυθαιρέτων

admin

Στόχος Ελλάδα και Τουρκίας η οικοδόμηση εμπιστοσύνης – Αναζήτηση των καλών στιγμών στην κοινή ιστορία

admin

Μητσοτάκης για Γεωργούλη: «Κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος που έσκαβαν»

admin

ΚΥΣΕΑ: Επέκταση του φράχτη στον Έβρο και αναβάθμιση των συστημάτων επιτήρησης

admin

Τουρκικές επενδύσεις «ήπιας ισχύος»

admin

Λοβέρδος για πρόταση δυσπιστίας: «Και φως δεν έπεσε στην υπόθεση και η αντιπολίτευση βγήκε ηττημένη»

admin