Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παρουσιάζει νέα ραδιοσυστήματα στο συνέδριο της Βαρκελώνης η Intracom Telecom

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, παρουσιάζει ραδιοσυστήματα E-Band στο παγκόσμιο συνέδριο τηλεπικοινωνιών MWC Barcelona, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 -29 Φεβρουαρίου 2024.

Οπως επισημαίνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, τα UltraLink™-GX80 Dual και UltraLink™-GX80 Advanced, θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς επιδεικνύουν μοναδικά καινοτόμα χαρακτηριστικά που τα τοποθετούν στην αιχμή της τεχνολογίας. Τα εν λόγω, ραδιοσυστήματα, τα οποία θα παρουσιάζονται στο περίπτερο 7B44 της εταιρείας στην αίθουσα 7, επιτρέπουν στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους να μεταδίδουν 5G δεδομένα αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Αξιοποιώντας την αποδεδειγμένη επιτυχία του UltraLink™-GX80, τα νέα UltraLink™-GX80 Dual και UltraLink™-GX80 Advanced προσφέρουν εξοικονόμηση χρήσης του φάσματος κατά 50% επιτυγχάνοντας ταχύτητες έως και 15 Gbit/s σε συμμετρικές υπηρεσίες, ακόμα και στο μεγαλύτερο εύρος καναλιού (2GHz), ενώ ταυτόχρονα υπερτερούν και στα υπόλοιπα υποστηριζόμενα μεγέθη καναλιών. Το UltraLink™-GX80 Dual μεγιστοποιεί τη φασματική απόδοση για μεγέθη καναλιών έως 1000 MHz, προσφέροντας διπλάσια χωρητικότητα από ένα μονοπύρηνο ραδιοσύστημα E-Band για το συγκεκριμένο κανάλι (1GHz) επιτυγχάνοντας μείωση του κόστους και βελτιστοποιώντας τη χρήση του διαθέσιμου φάσματος. Αξιοποιώντας δε και την καινοτόμο κεραία διπλής πόλωσης, τεχνολογίας OMT (Orthomode Transducer), το UltraLink™-GX80 Dual συνθέτει ένα σύστημα παρόμοιας γκάμας και βάρους με αυτό ενός μονοπύρηνου ραδιοσυστήματος με κεραία μονής πόλωσης.

Και τα δύο ράδια υποστηρίζουν την συνάθροιση μετάδοσης δεδομένων των ζεύξεων επίπεδου Layer-1 βελτιώνοντας τη συμβατότητα τόσο με τα προϊόντα της Intracom Telecom, όσο και με μικροκυματικά ραδιοσυστήματα άλλων εταιρειών, προσφέροντας αυξημένη εμβέλεια και αναβάθμιση της χωρητικότητας των mm-Wave E-Band ζεύξεων.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Επικεφαλής Marketing του Επιχειρησιακού Τομέα Ασύρματων Λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Το UltraLink™-GX80 Dual και το UltraLink™-GX80 Advanced δεν είναι απλώς δύο προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο ασύρματων λύσεων μας αλλά απόδειξη της δέσμευσής μας στην εξέλιξη του E-Band. Αυτά τα προϊόντα ενσωματώνουν βελτιώσεις, που ωθούν τους πελάτες μας σε μια νέα εποχή εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων».

Related posts

Eurolife FFH: Ασφαλιστικά προγράμματα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

admin

Merchant Ecosystem Leader στην tbi bank ο Alex Garmash

admin

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Πτώση πωλήσεων 18% έφεραν τα lockdown

admin

Δάνειο 10 εκατ. ευρώ από EBRD στην ελληνική εταιρεία συσκευασίας Α. Χατζόπουλος Α.Ε.

admin

Μουσική βραδιά με τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο οργανώνει η Lamda Development

admin

Ευρωσύμβουλοι: Πώς μοιράστηκαν οι μετοχές από το Stock Option Plan

admin

Attica Bank: Στην AB CarVal Investors η τιτλοποίηση Astir I

admin

ΑΔΜΗΕ: Ανανεώθηκε η θητεία του CEO Μανούσου Μανουσάκη

admin

Prodea: Στρατηγική συνεργασία με Invel και YODA

admin