Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κασσελάκης εξηγεί την «Αριστερή στροφή» και δηλώνει εκ νέου αυτοδημιούργητος

Νέες εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν, επιχειρηματολογώντας, μεταξύ άλλων, υπέρ της απόλυσης περισσότερων δημοσίων υπαλλήλων και της μείωσης μισθών δίνει με ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται και πάλι το νεαρό της ηλικίας του, λέει ότι άλλαξε και βάζει στο στόχαστρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη – ο οποίος δεν άλλαξε- και «αγκάλιασε την ακροδεξιά που του κληροδότησε ο πατέρας του εντός της ΝΔ».

Κλείνοντας υπογραμμίζει ότι «Εγώ δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια. Δεν είμαι κληρονόμος. Ό,τι είμαι, είναι ό,τι κατέκτησα μόνος και είναι αυθεντικό. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής. Προς το καλύτερο. Προς το Δίκαιο. Προς την Αριστερά».

Αναλυτικά όσα λέει στο βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Έψαξαν τι έλεγα στα 19 μου και στα 24 μου, λες και οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Βιωματικά μεγάλωσα, έγινα επιχειρηματίας, είδα τις γιγαντιαίες ανισότητες, άλλαξα. Έχω τη δύναμη να αλλάζω. Παρότι γνώριζα τον Μητσοτάκη, πολιτεύτηκα με τον Τσίπρα, ανιδιοτελώς, σε μη εκλόγιμη θέση. Επειδή είδα τη χρηστή του διοίκηση, το ήθος του, τη δύναμή του να αλλάξει ο ίδιος.

Και ότι ο 24χρονος Μητσοτάκης δε θα ψήφιζε τον 55χρονο Μητσοτάκη. Αλλά μάλλον λάθος η εκτίμηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψήφιζε τον μεγαλύτερό του εαυτό.

Διότι αυτό έκανε η οικογένεια Μητσοτάκη. Ο πατέρας του αγκάλιασε τον Καρατζαφέρη, και κληροδότησε στον γιο του όλη την ακροδεξιά της ΝΔ. Του Άδωνι, του Πλεύρη και του Βορίδη.

Εγώ δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια. Δεν είμαι κληρονόμος. Ό,τι είμαι, είναι ό,τι κατέκτησα μόνος και είναι αυθεντικό. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής. Προς το καλύτερο. Προς το Δίκαιο. Προς την Αριστερά».

Related posts

Οι σχέσεις του κόμματος Νίκη με το Άγιο Όρος

admin

Τα Τέμπη άνοιξαν «πόλεμο» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ

admin

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Ενας νομός γύρισε την πλάτη στον Τσίπρα – Ηχηρή απάντηση στις προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκα

admin

Έργα και ημέρες του Τάκη Θεοδωρικάκου Νο 2

admin

Γιάννης Καλλιάνος: Θετικός στον κοροναϊό για δεύτερη φορά

admin

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκοτώθηκε ο Μιχαήλ του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ που μίλησε στην ελληνική Βουλή

admin

Οι φόβοι Μητσοτάκη και τα παρασκηνιακά «καρφιά» εντός της Κυβέρνησης – Η διαφορετική οπτική των γαλάζιων στελεχών

admin

Τα «όχι», τα «ναι», οι αποχές και ο ακροδεξιός εμφύλιος

admin

Εκλογές: Οι «πρωτιές», οι «αποστρατείες», οι λαϊκές γειτονιές και τα νησιά – Στο μικροσκόπιο της ΝΔ τα δεδομένα της κάλπης

admin