Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο επίδομα ευθύνης: Από 195 έως 1.820 ευρώ – Ποιοι οι δικαιούχοι στο Δημόσιο

Αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2024 το

μισθολόγιο

του Δημοσίου, συμπαρασύροντας και τα επιδόματα ευθύνης. Υπενθυμίζουμε, ότι, από το νέο έτος θα υπάρξει μία μικρή οριζόντια αύξηση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, ύψους 70 ευρώ ανά μήνα, μικτά. Ουσιαστικά, το ύψος της αύξησης που θα δουν οι δημόσιο υπάλληλοι στον καθαρό μισθό τους, από το νέο έτος, κυμαίνεται περίπου από 43 έως 48 ευρώ τον μήνα, καθαρά.

Ωστόσο, εκτός από τους μισθούς, από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους, αύξηση θα υπάρξει και σε μία σειρά από επιδόματα, όπως το επίδομα τέκνων ή το επίδομα ευθύνης που λαμβάνουν προϊστάμενοι, διοικητές και γενικοί γραμματείς του Δημοσίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από 1η Ιανουαρίου του 2024 το επίδομα ευθύνης στο Δημόσιο θα κυμαίνεται από 195 έως 1.820 ευρώ, αναλόγως της θέσης που κατέχουν όσοι το δικαιούνται. Το μεγαλύτερο ποσό, που αντιστοιχεί στα 1.820 ευρώ, μπορούν να λάβουν οι Γενικοί και Υπηρεσιακοί Γραμματείς του Δημοσίου.

Το μικρότερο ποσό ποσό, που αντιστοιχεί στα 195 ευρώ, λαμβάνουν οι υποδιευθυντές σχολικών μονάδων, ΕΚ, ΣΔΕ, δημόσιων ΙΕΚ, Δημόσιων ΕΣΚ και Σχολών και ΚΕΚ του ΟΑΕΔ, Υπεύθυνοι Τομέων ΕΚ, Προϊστάμενοι των Κέντρων Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.).

Διαβάστε περισσότερα στο --.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητός και στην ΑττικήΗ ενόχληση του Βασίλη Κικίλια για το «μπασκετμπολίστας-υπουργός» από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: Να είναι πιο προσεκτικόςΑνθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model

Related posts

Εφορία: Πώς δηλώνονται και τι ισχύει για τις αγροτικές επιδοτήσεις και ενισχύσεις

admin

Εφορία: Σχέδιο για νέες 120 δόσεις «ειδικού σκοπού»

admin

Δημιουργία χώρων φύλαξης βρεφών σε 120 επιχειρήσεις – Πώς θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα

admin

ΕΝΦΙΑ και σεισμόπληκτα: Πώς θα χορηγηθεί η τριετής απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στους σεισμόπληκτους της Κρήτης

admin

Γιατί η γαρίδα του Αμβρακικού είναι η κορυφαία στον κόσμο – Οι άνθρωποι, οι ιστορίες και τα μυστικά του ψαρέματος

admin

Πάνω από 32 εκατομμύρια τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα το 2023

admin

Χατζηδάκης: Πρόσθετα έσοδα 2 δισ. ευρώ από τη φοροδιαφυγή – Κανένα έλεος σε όσους αισχροκερδούν

admin

Πότε πληρώνονται δώρο Χριστουγέννων και αποζημίωση Ιανουαρίου – Ποιες πληρωμές καθυστερούν και γιατί

admin

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Θετικό πρόσημο για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ακολουθεί μία επιθετική επενδυτική ατζέντα

admin