Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μ. Τσαμάζ: Αποδίδει η εμπορική πολιτική, δεν θα αυξήσουμε τις τιμές

«Η εμπορική μας πολιτική αποδίδει και θα συνεχίσουμε την υλοποίηση του επιχειρησιακού μας σχεδίου χωρίς παρεκκλίσεις». Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων 9μήνου του ομίλου.

Τα αυξημένα κατά 5 εκατ. ευρώ έξοδα για μάρκετινγκ ήταν ένα από τα βασικά ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει ο κ. Μ. Τσαμάζ, ο οποίος είπε πως «τα οικονομικά μας αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι η στρατηγική μας αποδίδει καρπούς και μπορεί να στηρίξει τον όμιλο απέναντι στις όποιες πιέσεις μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος στο μέλλον». Ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να δώσουν αξία στους πελάτες μέσα από αυξημένες και βελτιωμένες υπηρεσίες.

«Στις αρχές του έτους, χαράσσουμε την εμπορική μας πολιτική και την ακολουθούμε πιστά. Παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό, αλλά εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στη δική μας πολιτική», είπε με νόημα.

«Το τελευταίο τρίμηνο προσθέσαμε νέους πελάτες σε όλους τους στρατηγικούς τομείς, όπως στις ευρυζωνικές, στην οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, στην τηλεόραση και κυρίως στην κινητή τηλεφωνία. Οι πελάτες αυτοί που εκτιμούν τη θέση του brand είναι το κλειδί για τη μελλοντική μας επιτυχία», σχολίασε επικεφαλής του ΟTΕ.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενεργειακό κόστος είπε ότι μειώθηκε λόγω των συμφωνιών που είχε και οι οποίες λήγουν μέχρι το τέλος του έτους, ωστόσο ήδη έχει προχωρήσει σε νέες συμφωνίες.

Η διοίκηση του ΟΤE σημείωσε ότι βασικός στόχος του ομίλου είναι να θωρακίσει τη συνδρομητική του βάση, βελτιώνοντας διαρκώς την εμπειρία του πελάτη και προσθέτοντας συνεχώς νέες υπηρεσίες. «Δεν μειώσαμε τις τιμές, αλλά ξεκινήσαμε πρωτοβουλίες με νέες υπηρεσίες που αποδίδουν. Δεν χάσαμε μερίδιο αγοράς», πρόσθεσαν τα στελέχη του ΟΤE.

Αναφερόμενος στη μείωση των εσόδων από έργα Πληροφορικής, ο οικονομικός διευθυντής του ΟTΕ Μπάμπης Μαζαράκης σχολίασε ότι ο τομέας αυτός επηρεάζεται «από ζητήματα χρονισμού», όπως οι εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά και από έκτακτα φαινόμενα όπως οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες. Ο ίδιος πάντως πρόσθεσε ότι ο Οκτώβριος εξελίχθηκε πολύ καλά για τον όμιλο όσον αφορά τον τομέα του ICT, ενώ εκτίμησε ότι το 2024 θα είναι μια ισχυρή χρονιά, καθώς η ψηφιοποίηση της χώρας επιταχύνεται.

Related posts

Άνοιξαν ξανά στην Ελλάδα τα ξενοδοχεία Casa Cook και Cook’s Club

admin

B&F: Στις 17 Οκτωβρίου η Συνέλευση των ομολογιούχων

admin

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία Reale με Υδρόγειο Ασφαλιστική

admin

ΑΓΕΤ Ηρακλής: Επενδύσεις άνω των 600 εκατ. ευρώ έως το 2027

admin

Hellas Direct: Συγκέντρωσε επιπλέον χρηματοδότηση 30 εκατ. ευρώ

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Αστικά Ακίνητα

admin

Ξενοδόχοι: Εργαλείο marketing τα επώνυμα τοπικά προϊόντα

admin

Παπουτσάνης: Αύξηση τζίρου 29% στα 70,8 εκατ. ευρώ το 2022

admin

Διάκριση για την Eurimac – MAKΒΕΛ στα Greek Exports Forum & Awards

admin