Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λύσεις ψηφιακών πληρωμών για επαγγελματίες με POS από την NBG Pay

H NBG Pay εταιρεία τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμής με την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας και της Global Payments, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής χρήσης των τερματικών (POS) σε 35 νέους κλάδους από 1/1/2024, προσφέρει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ταξί, ελεύθερους επαγγελματίες κι όσους δραστηριοποιούνται στο υπαίθριο εμπόριο, να αποκτήσουν το POS που ταιριάζει στην επιχείρησή τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η λύση “ΝΒG Pay – Tap on Mobile” είναι νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των λύσεων της NBG Pay, μία ασφαλής λύση πληρωμών που βοηθά τους επαγγελματίες να μπουν στον ψηφιακό κόσμο των συναλλαγών, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πελατών αλλά και τη δική τους. Η νέα αυτή λύση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μετατρέψουν την Android κινητή συσκευή τους σε ένα ασφαλές τερματικό πληρωμής κάνοντας αποδεκτές τις συναλλαγές με κάρτες ενώ μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα. Η νέα τεχνολογική λύση είναι ιδανική για επαγγελματίες που είναι συνέχεια εν κινήσει αλλά και για επιχειρήσεις που πραγματοποιούν συναλλαγές σε εξωτερικούς χώρους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρόνο αλλά και να αποστέλλουν ψηφιακά τις αποδείξεις.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια ποικιλία διαθέσιμων μοντέλων τερματικών για την αποδοχή καρτών διαφόρων σχημάτων. Ξεχωρίζει ως εύχρηστη λύση το POS Desk/2600, το οποίο είναι ιδανικό για εμπορικά καταστήματα, λογιστήρια και ταμεία επιχειρήσεων και διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα διευκολύνοντας τη χρήση σε σημεία με χαμηλό φωτισμό. Πολύτιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις με περιορισμένες ανάγκες συναλλαγών εκτός του χώρου της επιχείρησης, είναι το ασύρματο Move/2500, με σύνδεση 4G ενώ το Android DX 8000 είναι ιδανικό για τις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποιούνται συναλλαγές τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών τους, προσφέροντας συναλλαγές με την υψηλότερη ταχύτητα.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της NBG Pay: https://nbgpay.com/

Related posts

Ellington Solutions: Ανακοίνωση-απάντηση «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»!

admin

ΙΟΝ: Οι εξαγωγές στη Ρωσία και το νέο status quo

admin

Aegean Airlines: Απογειώνεται το νέο εκπαιδευτικό κέντρο, επένδυση 36 εκατ. ευρώ

admin

Εσοδα 276,4 εκατ. ευρώ για τη Forthnet το 2020

admin

DCI Advisors: Αυξημένο ενδιαφέρον για την πώληση του Kilada Hills

admin

Eurobank: Με ένα σμπάρο… επιβράβευση μετόχων και αποκρατικοποίηση

admin

Βογιατζόγλου: Deal με Γερμανό leader στις «αυτόματες αποθήκες»

admin

Π. Μυλωνάς: Η στρατηγική απόφαση της Εθνικής για τεχνολογική αναβάθμιση

admin

Κινήσεις για την προστασία του Περιβάλλοντος από Coca Cola και ΑΒ Βασιλόπουλος

admin