Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα η Johnson & Johnson MedTech

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Johnson & Johnson MedTech βραβεύτηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης ανάμεσα σε 22 εταιρείες στην Ελλάδα από το Top Employers Institute, τον παγκόσμιο οργανισμό που αναγνωρίζει τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έπειτα από αξιολόγηση, η Johnson & Johnson MedTech αναδείχθηκε Top Employer Greece 2024 σημειώνοντας πρόοδο σε σχέση με το 2023, ενώ η βαθμολογία που απέσπασε την τοποθετεί πάνω από το μέσο όρο των υπόλοιπων εταιρειών που αξιολογήθηκαν, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Βελτιώσεις παρατηρήθηκαν, ειδικά, στους τομείς Diversity & Inclusion, Talent Acquisition, Work Environment, Leadership και Employee Listening.

Η Johnson & Johnson, με 50 χρόνια παρουσία στην Ελλάδα, λανσάρει, υιοθετεί και βελτιώνει τις πρακτικές HR Κάποιες από τις πρακτικές HR που την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στους 22 Κορυφαίους Εργοδότες στην Ελλάδα, είναι οι Αξιοκρατικές Διαδικασίες Πρόσληψης και Επιλογής, τα Προγράμματα Mentoring, οι Παροχές για την Οικογένεια και τους Φίλους, η Συμπερίληψη των Εργαζομένων στις Διαδικασίες, καθώς και η Ενίσχυση της Ευεξίας, μέσω ενός wellness app που η ίδια έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η Μαρία Δρακοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, δήλωσε σχετικά:

«Οι τρεις συνεχείς διακρίσεις που έχουμε λάβει από το Top Employers Institute επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού πλαισίου που εστιάζει στην εξέλιξη των εργαζομένων. Επιπλέον, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους, γιατί αντανακλούν την ισχυρή αφοσίωση, το πάθος και το ταλέντο των ανθρώπων μας, ενώ παράλληλα μας παρακινούν ώστε να διασφαλίσουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.»

Related posts

Προχωρά το διπλό project της Ελτον Χημικά στα Οινόφυτα

admin

Ανοίγει τις πύλες του το 2025 το Radisson Blu στη Μάνη

admin

ΟΠΑΠ: Στα 570,1 εκατ. τα GGR, διανέμει προμέρισμα €0,10

admin

CNL Capital: Προς νέες ομολογιακές εκδόσεις λόγω υψηλής ζήτησης

admin

Σε κοινoπραξία για τη διαχείριση απορριμμάτων στο Αμπου Ντάμπι η Polygreen

admin

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για τα νέα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι

admin

MIG: Ορόσημο το 2023 με τη διάθεση της Attica Group

admin

Lavipharm: Αύξηση 28,3% στα EBITDA το 2020

admin

Εξαγοράζει την λονδρέζικη Soundmouse η Orfium

admin