Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ιδιες μετοχές αξίας €928 χιλ. αγόρασε χθες η Mytilineos

Ακάθεκτη και με μάλλον επιταχυνόμενο ρυθμό, συνεχίζει τις αγορές ιδίων μετοχών η Mytilineos, παρά τις αναταράξεις των τελευταίων ημερών στο χρηματιστήριο, κίνηση που η αγορά αποδίδει στην εμπιστοσύνη της διοίκησης στις προοπτικές του ομίλου.

Ετσι, σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε ότι χθες η Mytilineos αγόρασε πάνω από 29 χιλιάδες μετοχές της με τη μέση τιμή να βρίσκεται στα 31,99 ευρώ και τη συνολική αξία των συναλλαγών να ξεπερνά τις 920 χιλιάδες ευρώ. Πλέον η εταιρεία κατέχει συνολικά 3,266% των μετοχών της.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: Η Μυτιληναίος ΑΕ (MYTILINEOS) ανακοινώνει ότι, κατ’ εφαρμογή της από 23.03.2022 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της και της από 10.04.2023 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, την 4.10.2023, απέκτησε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών 29.020 ίδιες μετοχές με μέση σταθμισμένη τιμή κτήσης €31,9982 ανά μετοχή, συνολικής αξίας €928.588,16. Οι αποκτήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν μέσω του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την επωνυμία EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ..

Μετά και την προαναφερόμενη απόκτηση, η MYTILINEOS κατέχει συνολικά 4.667.436 ίδιες μετοχές, ποσοστό 3,2664% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.

Related posts

Coca Cola HBC: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού της CCBC Αιγύπτου

admin

Ώριμο «φρούτο» τρία στα 10 περίπτερα για ένταξη σε εμπορικό δίκτυο

admin

Νέο party hotel στη Μύκονο υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality

admin

Επίσκεψη σε Αν. Μακεδονία-Θράκη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΣΕΒ

admin

Πιστοποίηση ACCA Approved Employer έλαβε ο ΑΒΑΞ

admin

Cenergy: Συνεργασία Hellenic Cables με Alcoa στις προμήθειες «πράσινου» αλουμινίου

admin

ΔΣ Κλουκίνας- Λάππας: Θετική αξιολόγηση για την ΔΠ της Intracom Ακίνητα

admin

Ευκαιρίες για ελληνικά ντιλς στο εξωτερικό με στήριξη World Bank

admin

ΕΥΔΑΠ: Στο επίκεντρο επενδύσεις και διαχείριση λειτουργικού κόστους

admin