Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Lidl Ελλάς δίπλα στους πλημμυροπαθείς με έκπτωση 20% στις αγορές τους

Η Lidl Ελλάς με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζει τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία με έκπτωση 20% στα καταστήματά της σε Αγριά, Αλμυρό, Βόλο, Γιάννουλη, Ελασσόνα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και Φάρσαλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ενέργεια ισχύει από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και αφορά το σύνολο της προϊόντικής γκάμας πλην των καρτών ομιλίας & internet. Ειδικά για το κατάστημα της Ελασσόνας, η έκπτωση ισχύει από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023.

Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στις ήδη χαμηλές τιμές που προσφέρει η εταιρεία στο σύνολο των καταστημάτων της και έχει ως στόχο της να διευκολύνει τους καταναλωτές των πληγεισών περιοχών να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν και να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες με ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Από την πρώτη στιγμή, η Lidl Ελλάς ανταποκρίθηκε άμεσα στις επείγουσες ανάγκες, έχοντας χορηγήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 90.000 λίτρα εμφιαλωμένο νερό. Επιπλέον, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους κατά τόπους δήμους, προσφέροντας φρέσκα αλλά και μακράς διάρκειας τρόφιμα, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης. Η παροχή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όλοι οι εργαζόμενοι της Lidl Ελλάς στα καταστήματα και τις αποθήκες, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, για την καλύτερη δυνατή επάρκεια προϊόντων και εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών.

Related posts

Αύξηση εσόδων κατά 56% στο εξάμηνο για την Dimand

admin

Τέσσερις λόγοι αισιοδοξίας για Τιτάν τη φετινή χρονιά

admin

ΑΔΜΗΕ: Τεχνική συνάντηση με τον διαχειριστή της Κύπρου για τη διασύνδεση

admin

Στην Ελλάδα το πρώτο υδροπλάνο της Hellenic Seaplanes

admin

Συνεργασία PwC Ελλάδας και Πανεπιστημίου Πειραιώς

admin

Ανοδος τζίρου 23,5% σε σχέση με το 2019 για τα ξενοδοχεία της Lamway στην Ελλάδα

admin

Οι νέες επενδύσεις της Orilina Properties στο Ελληνικό

admin

ΕΡΓΟΣΕ: Περνά στη Β’ φάση των διαγωνισμών για τα έξι έργα

admin

Προσλήψεις 160 στελεχών πραγματοποίησε σε ένα χρόνο η Sitecore

admin