Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η παραμυθένια ζωή των “Miller Sisters”: Η Μαρί Σαντάλ και οι δύο αδελφές της είναι οι κόρες του βασιλιά των Duty Free

Πλούσιες, όμορφες, σικάτα glamourous, με «κοφτερό» επιχειρηματικό μυαλό, αξιοζήλευτες κοινωνικές επαφές, «χρυσούς» γάμους και εύκολη πρόσβαση -από γεννησιμιού τους- στα ακριβότερα σαλόνια της καλής κοινωνίας, η Pia, η Alexandra και η Marie Chantal, επιβεβαιώνουν με το success story τους, ότι μπορεί η ομορφιά να ανοίγει πόρτες, μαζί όμως με τον πλούτο και την εξυπνάδα, είναι ικανή να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Πατέρας τους, ο 90χρονος σήμερα Βρετανός κροίσος, Robert Warren Miller (με περιουσία 2,8 δισ. δολάρια), γνωστός και ως ο “βασιλιάς των Duty Free”, καθώς, πίσω στη δεκαετία του ’60, έχτισε μία ολόκληρη αυτοκρατορία στο Χονγκ Κονγκ, επεκτείνοντάς την αργότερα σε Αμερική και Ασία και φτάνοντας σήμερα να συγκαταλέγεται στους πιο ισχυρούς δισεκατομμυριούχους του πλανήτη.

Μητέρα τους, η Maria Clara Pesantes Becerra (83 ετών), με καταγωγή από το Εκουαδόρ, την ομορφιά της οποίας, αυταπόδεικτα, έχουν κληρονομήσει και οι τρεις αδελφές, αν και με τη Marie Chantal, μοιάζουν εξωτερικά σαν δυο σταγόνες νερό.

Alexandra Von Furstenberg

Η νεαρότερη εκ των αδελφών Miller που σε λίγο καιρό, στις 3 Οκτωβρίου, ετοιμάζεται να σβήσει 51 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της, απασχόλησε πέρσι εντόνως τον παπαρατσικό κόσμο, με τον φουτουριστικό, glam πάρτι γενεθλίων της, στο Λος Άντζελες. Παρόντες -εκτός φυσικά από τον δεύτερο σύζυγό της σχεδιαστή και τυχαία αλλά καρμικά όπως παραδέχεται και η ίδια συνονόματό της Dax Miller- και παρούσες όλα τα νεαρά μέλη της οικογένειας Miller, μεταξύ των οποίων, τα δυο παιδιά της από τον πρώτο της γάμο με τον πρίγκιπα Alexander von Fürstenberg, η 23χρονη κόρη της, Talita και ο 21χρονος γιος, της Tascilo, καθώς και η αγαπημένη της ανιψιά, Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ.

Ανάμεσα στις κοσμικές παρουσίες του πάρτι, διάσημοι σχεδιαστές και στυλίστες, μοντέλα, αλλά και η πρώην πεθερά της, η σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg με την οποία η Alexandra εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις ακόμα και μετά από το διαζύγιό της, το 2002, με τον γιο της Alexander von Fürstenberg.

Η Alexandra γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μαζί με τις αδελφές της πέρασε την παιδική της ηλικία αρχικά στο Χονγκ Κονγκ και έπειτα στη Νέα Υόρκη, στην Ελβετία και στο Παρίσι. Με σπουδές στο Parsons School of Design και στο Brown University μυήθηκε στην ιστορία της τέχνης αλλά και της ενδυματολογίας φτάνοντας στα μέσα της δεκαετίας του ’90 (όταν μαζί με τις αδελφές της ήδη μεσουρανούσαν στους πιο ακριβοθώρητους κοσμικούς κύκλος του κόσμου) να ενταχθεί στην ομάδα της Diane Von Furstenberg με την οποία έμελλε αργότερα να συγγενέψει. Μετά από το διαζύγιό της, μετακόμισε στο Λος Άντζελες, ξεκινώντας παράλληλα το 2008, το δικό της brand στον σχεδιασμό μοντέρνων επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού από ακρυλικό και έκτοτε έχει καταφέρει να βάλει τις δημιουργίες της σε περισσότερα από 70 γνωστά καταστήματα επίπλων σε όλο τον κόσμο.

Marie Chantal Miller

Γεννημένη το 1968 στο Λονδίνο, η Marie Chantal είναι το μεσαίο παιδί των Miller. Ξεχωρίζει για την κομψότητά της, τα ακριβά της γούστα, την δυναμική επιχειρηματική παρουσία της στην βιομηχανία παιδικής μόδας, την αγάπη της για τις τέχνες, τα ταξίδια και τη συγγραφή παιδικών βιβλίων (μοιράζεται τα μυστικά καλών τρόπων μέσα από το βιβλίο της “Manners begin at breakfast”).

Τελευταία της επιτυχία, το λανσάρισμα της σειράς Marie Chantal London, με κυρίαρχο στοιχείο της, τα φτερά αγγέλων τα οποία έχει προσθέσει στο πίσω μέρος από τα παιδικά μπλουζάκια. Τα ρούχα της Marie Chantal σήμερα πωλούνται σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ των επωνύμων πελατών της, η Kate Middleton, η Kim Kardashian, η Vivtoria Beckham, η Paris Hilton.

Εδώ και 27 χρόνια, λοιπόν, καταφέρνει να συνδυάζει την απαιτητική επαγγελματική της καθημερινότητα με την ανατροφή των πέντε παιδιών της, πατέρας των οποίων είναι ο επί σειρά ετών σύζυγός της και πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνταντίνου, Παύλος (παντρεύτηκαν στο Λονδίνο το 1994, παρουσία 2.000 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων και της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ και το κόστος της δεξίωσης έφτασε τα 1,4 εκατ. δολάρια ).

Με το μεγαλύτερο παιδί της, την μονάκριβη κόρη της Μαρία Ολυμπία έχει εξαιρετική σχέση και συχνά πυκνά, μητέρα και κόρη πραγματοποιούν από κοινού δημόσιες εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις, fashion shows και γκαλά. Ο μικρότερος γιος της, Αριστείδης Σταύρος, αποφοίτησε φέτος από το σχολείο και ήδη ξεκίνησε τις πανεπιστημιακές του σπουδές, με την ίδια να του εύχεται μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram: «Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για εμένα, τον Αριστείδη και τον Παύλο. Τέλος οι πρωινές αφυπνήσεις και το ατελείωτο πήγαινε έλα στο σχολείο. Είναι τρελό αν σκεφτείς ότι, αυτός ο αγώνας δρόμου κράτησε 24 χρόνια. Ήταν τα καλύτερά μας χρόνια ως γονείς αλλά τώρα ξεκινά κάτι νέο. Γλυκιά και πικρή, ταυτόχρονα, αυτή η αλλαγή!».

Pia Christina Getty

Με πλούσιες καλλιτεχνικές ανησυχίες και ενεργή συμμετοχή σε μία σειρά από ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές του Χόλυγουντ, η πρωτότοκη κόρη του Robert Miller, η 57χρονη σάμερα Pia, δηλώνει σκηνοθέτιδα και παραγωγός. Μάλιστα, το πρώτο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ της, China Power – Art Now After Mao που κυκλοφόρησε το 2008 και εισέπραξε διθυραμβικές κριτικές αλλά και σημαντική εμπορική αναγνώριση, επικεντρώθηκε στην αναπτυσσόμενη καλλιτεχνική σκηνή της Κίνας. Ήταν μία προσπάθεια της ίδιας να συστήσει στη Δύση το άλλο πρόσωπο της Ανατολής. Και τα κατάφερε εξαιρετικά. Η επιλογή, βέβαια, αυτού του θέματος, ίσως κάθε άλλο παρά τυχαία να μπορούσε να θεωρηθεί, για την Pia, καθώς η ίδια, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας στο Χονγκ Κονγκ (και ένα μικρότερο, στην συνέχεια, στην Ελβετία όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο σχολείο Le Rosey).

Γεννημένη το 1966 (δύο χρόνια, δηλαδή, πριν από την Marie Chantal και έξι πριν από την Alexandra) , παντρεύτηκε το 1992 στο Μπαλί και σε ηλικία μόλις 26 ετών, τον μεγάλο της έρωτα και εγγονό του μεγιστάνα του πετρελαίου, John Paul Getty, Christopher. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε ένα πάρτι του MET, στη Νέα Υόρκη, μέσω ενός κοινού τους φίλου, Ελληνοαμερικανού τραπεζίτη που εκείνη την εποχή, ήταν ούτως ή άλλως φημισμένος για τα επιτυχημένα προξενιά του μεταξύ των πλουσίων φίλων του.

Οι δρόμοι της Pia και του Christopher χώρισαν οριστικά το 2005 και αφού είχαν ήδη φέρει στον κόσμο, τα τέσσερα παιδιά τους: Την Isabel -γεννημένη το 1993, μοντέλο, τραγουδίστρια και influencer, όπου μαζί με τις ξαδέρφες της Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, νονά της οποίας είναι η Pia, και Talita von Furstenberg τιτλοφορούνται από τα Μedia ως τη φυσική συνέχεια των “Miller Sisters”-, τον Robert Maximilian (1996), τον Conrad (1998) και τον Maximus Aurelius (2002).

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image, Instagram:@mariechantal22, @isabelgetty

Related posts

Οι Μουλάδες παγώνουν την αγορά, ο Μπελέρης, η Μελέτη και οι νέες δημοσκοπήσεις, τα deals της Πληροφορικής, το βασιλικό yacht, το ενυδρείο και το σφυρί

admin

Μαρινάκης για φοροδιαφυγή: 7 στους 10 επαγγελματίες δηλώνουν πολύ πιο κάτω από τον κατώτατο μισθό…

admin

Σαφάρι με 5 μέτρα για τους φοροφυγάδες – Στόχος να βρεθούν 2 δις για να χρηματοδοτηθούν πρόσθετες παροχές

admin

Σκυλακάκης: Έως τις 29 Δεκεμβρίου το νέο αίτημα χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης

admin

Jetoil: Από τους Μαμιδάκηδες στα… ρωσικά μυστήρια (pics)

admin

ΗΠΑ: Η υπουργός Οικονομικών Γέλεν διαβεβαιώνει ότι το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα είναι υγιές

admin

Wall Street: Οι αποδόσεις των ομολόγων ματαίωσαν την ανάκαμψη των δεικτών

admin

Σταϊκούρας: «Βλέπει» προοπτικές ανάπτυξης μετά την άνοδο του τζίρου των επιχειρήσεων το 2021

admin

Silicon Valley Bank: Σκάνδαλο με τον CEO, πούλησε $3,6 εκατ. σε μετοχές λίγο πριν την κατάρρευση

admin