Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Αυγέρη σε Αυτιά για τον «στρατιώτη» Κασσελάκη

Στο στόχαστρο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δώρας Αυγέρη βρέθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Αιτία ήταν η αναφορά του στο στρατόπεδο που πρόκειται να παρουσιαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και το… γυμναστήριο που περιλαμβάνει το στρατόπεδο της Θήβας.

Ωστόσο, η κυρία Αυγέρη με την ανάρτησή της επιλέγει να τονίσει ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό προς το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη από τον ίδιο όμιλο, καθώς είχαν προηγηθεί τα σχόλια του Βασίλη Χιώτη από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Η ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη:

«Ο Γιώργος Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

Κασσελάκης: Ας συνεχίσει να προσβάλλει το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του

Τη δική του απάντηση στα όσα ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς πήρε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης που υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να ειρωνεύεται το στράτευμα.

Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε σε παρέμβαση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ άλλων ότι «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα» και πως «ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη», καλώντας τον σταθμό «να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του».

«Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του» καταλήγει η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Related posts

Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει τη Δευτέρα το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

admin

Συνωμοσία για να χτυπήσουν «τον πιο πετυχημένο πρωθυπουργό» βλέπει ο Βορίδης στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου

admin

Έφη Αχτσιόγλου: «Παίρνουμε την υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια μας»

admin

Νέα ομάδα και από την Αυτοδιοίκηση

admin

Σακελλαροπούλου: Υποστηρίζουμε τον διάλογο με την Τουρκία, ακόμα και τώρα

admin

Περιμένοντας τον Ερντογάν με θετική ατζέντα

admin

Μυστική συνάντηση Οσμπορν – Γεραπετρίτη για τα Γλυπτά – Τα αγκάθια για τη συμφωνία

admin

Ξένοι στην ίδια πόλη Μητσοτάκης και Ερντογάν

admin

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

admin