Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι εργαζόμενοι στο Νεώριο

Το Σάββατο, στις 19 Ιανουαρίου έλαβε χώρα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων του Νεωρίου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοίκηση και εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους, συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου χρόνου, σε μια βραδιά άψογα οργανωμένη, όπου η διασκέδαση, τα δώρα και οι εκπλήξεις υπήρξαν άφθονες.

Μια από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η κλήρωση των 21.000 ευρώ, τα οποία ο Πάνος Ξενοκώστας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ, προσέφερε σε υπερτυχερούς εργαζόμενους των Ναυπηγείων.

Την ίδια ώρα γνωστοποιήθηκε σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων πως στα πλαίσια της Συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ του Ομίλου ΟΝΕΧ και της ATTICA GROUP, οι εργαζόμενοι των δύο Ναυπηγείων του Ομίλου ΟΝΕΧ θα δικαιούνται έκπτωση σε ποσοστό 30% για τους ίδιους, τις οικογένειες και τα μεταφερόμενα αμάξια τους σε κάθε τους ταξίδι.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε και η βράβευση του Δήμητρη Μώτου, του παλαιότερου εν ζωή εργαζόμενου στο Ναυπηγείο, από το 1959. Λέγοντας ένα έμπρακτο ευχαριστώ, η Διοίκηση του Νεωρίου αποφάσισε να δοθεί το όνομά του Δ. Μώτου στο Μηχανουργείο του Ναυπηγείου, αποδίδοντας φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που συνέδεσε τη ζωή του με το Νεώριο.

Ο Πάνος Ξενοκώστας χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η πορεία των Ναυπηγείων του Ομίλου, σε Σύρο και Ελευσίνα, είναι δεδομένη και ασταμάτητη. Η ΟΝΕΧ προχωρά τις διαδικασίες απόκτησης μιας δεξαμενής τύπου AFRAMAX στη Σύρο και μιας δεξαμενής τύπου SUEZMAX στην Ελευσίνα. Με 7 δεξαμενές θα γίνουμε οι πρώτοι της Μεσογείου, φιλοδοξώντας το 2026 ο Όμιλος ΟΝΕΧ να είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών στην περιοχή.»

Παρόντες οι πολιτικές και θρησκευτικές αρχές του τόπου

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν φυσικά και εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Οι εκπρόσωποι της Ορθόδοξης και Καθολικής εκκλησίας της Σύρου ήταν εκεί, πραγματοποιώντας και την τελετή αγιασμού. Ο βουλευτής Κυκλάδων, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, διακεκριμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, σύλλογοι και σωματεία. Οι Πρόεδροι, κ. Παπανικολάου και κ. Βουτσίνος, καθώς και μέλη των σωματείων εργαζόμενων Ελευσίνας και Σύρου δε θα μπορούσαν να λείπουν. Φυσικά, όλα τα τοπικά ΜΜΕ αποδέχτηκαν την πρόσκληση και παρευρέθηκαν, καλύπτοντας λεπτομερώς τη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία.

Related posts

Αύξηση κερδοφορίας για τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ

admin

Partners Network Operations Manager στην Epsilon SingularLogic η Κωνσταντίνα Στούμπου

admin

ΑΒ: Βασιλόπουλος: Μείωση 20% στις τιμές σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα

admin

Intrakat: Διαιτητικό δικαστήριο επικύρωσε αποζημίωση 25,4 εκατ. ευρώ σε θυγατρική

admin

Τράπεζα της Ελλάδος: Αμετάβλητο το μέρισμα στα €0,6720/μετοχή

admin

Στην διεθνή έκθεση τουρισμού ITB θα συμμετάσχει η Epsilon Hospitality

admin

Ακρίτας: Έκδοση ομολογιακού για την αναδιάρθρωση υφιστάμενου δανεισμού

admin

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης

admin

Νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ

admin