Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δωρεά στο νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» από την TÜV Hellas

Δωρεά στην Β’ Παιδιατρική Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» πραγματοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας του φορέα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) δώρισε υπολογιστές, οθόνες και εκτυπωτές στη Β’ Παιδιατρική Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» με σκοπό να αξιοποιηθούν για τις ανάγκες των εκεί νοσηλευομένων παιδιών.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της δωρεάς πραγματοποιήθηκε και ειδική εκδήλωση στο χώρο της Παιδιατρικής Κλινικής, όπου η Διοίκηση και τα στελέχη του Φορέα προσέφεραν και συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά.

Η εν λόγω δράση έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών στήριξης του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας από τον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης. Συγκεκριμένα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει πραγματοποιήσει αντίστοιχες δωρεές σε είδος και υπηρεσίες σε μια σειρά από νοσοκομεία ανά την Ελλάδα καθώς και σε φορείς και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τον τομέα της Υγείας.

Η κυρία Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε ότι: «Η φροντίδα των ασθενών και ιδιαίτερα των παιδιών είναι ένα εξαιρετικά αξιέπαινο αλλά και απαιτητικό λειτούργημα. Η δωρεά μας στην Β’ Παιδιατρική Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να συνδράμουμε σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια. Και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

H Διευθύντρια της Β’ Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Π&Α Κυριακού», Καθηγήτρια κυρία Μαρία Τσολιά και η υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου Καθηγήτρια κυρία Κυριακή Καραβανάκη δήλωσαν ότι:

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες είναι σημαντικό να έχουμε συμπαραστάτες και αρωγούς στο δύσκολο έργο μας. Ελπίζουμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε κοντά μας την TÜV HELLAS (TÜV NORD) την οποία ευχαριστούμε θερμά για τη δωρεά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Κλινική μας καθώς και των χριστουγεννιάτικων δώρων στους νοσηλευόμενους μικρούς ασθενείς μας, τα οποία τους έδωσαν μεγάλη χαρά!

Ο κύριος Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Αθηνών δήλωσε ότι:

«Ευχαριστούμε την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την στήριξή της στο έργο του Νοσοκομείου. Πράξεις όπως αυτή μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και κυρίως προσφέρουν χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στη μονάδα της Β’ Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής, τα οποία και αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς».

Related posts

Cosmote: Υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου στο κινητό για ΜμΕ

admin

Nova: Ηγείται ευρωπαϊκων ερευνητικών έργων για 5G και 6G υπηρεσίες

admin

Mytilineos: Μακροπρόθεσμη συμφωνία αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με την EDPR

admin

Εργο για το διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας ανέλαβε η cosmoONE

admin

Η Hellenic Cables αναλαμβάνει την προμήθεια υποβρυχίων καλωδίων για το υπεράκτιο αιολικό πάρκο Baltica 2

admin

AVAX: Δυνατότητα απασχόλησης και οικονομικής ανεξαρτησίας σε κακοποιημένες γυναίκες

admin

Αύξηση κερδών στα 11,2 εκατ. ευρώ το 2021 για τη Megaplast

admin

Νέος κωδικός εντάσσεται στο έντυπο Ε9

admin

Cosmos Aluminium: Αποδίδει περιουσιακά στοιχεία στην οικογένεια Ξ. Καντώνια

admin