Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δυναμική παρουσία της Καλλιμάνης στη διεθνή έκθεση Gulfood 2024

Επιτυχημένη ήταν για μια ακόμα χρονιά η παρουσία της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην 29η έκθεση Gulfood, μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Η φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε από 19 έως 23 Φεβρουαρίου, στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσέλκυσε περισσότερους από 80.000 χιλιάδες επισκέπτες που συσχετίζονται με τον κλάδο του F&B, από όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, που συμμετείχε στη διοργάνωση σε κοινό περίπτερο με την Dardanel, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 5.500 εκθέτες από 190 διαφορετικές χώρες, παρουσιάζοντας στο κοινό της Gulfood την ανανεωμένη προϊοντική σειρά της. Η εταιρεία είχε την ευκαιρία να αναδείξει τον ευρύτερο κλάδο τόσο των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών, όσο και του κονσερβοποιημένου τόνου, οι οποίοι αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξής της για το επόμενο διάστημα. Οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα προϊόντων ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, μοναδικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας, που περιλαμβάνει λύσεις τόσο για το λιανεμπόριο, όσο και προτάσεις ειδικά σχεδιασμένες για τη μαζική εστίαση του εξωτερικού.

Η παρουσία της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην φετινή Gulfood αποτέλεσε ευκαιρία για πολυάριθμες εμπορικές επαφές, αλλά και για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της εταιρείας στις διεθνείς αγορές. Η έκθεση αυτή αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ενίσχυσης της εξωστρέφειάς στις αγορές του εξωτερικού, καλλιεργώντας συνεργασίες και σχέσεις που θα συμβάλλουν στην διείσδυση της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στις αγορές της Μέσης Ανατολής, έναν από τους στρατηγικούς στόχους για την ανάπτυξή της.

Related posts

Προαιρετική δημόσια πρόταση για έξοδο της Πλαίσιο από το ΧΑ

admin

Μαθητές γνώρισαν τη βιώσιμη γεωργία με τη στήριξη της ΔΕΗ

admin

Τρέχει πρόγραμμα 700 προσλήψεων στην ΕΑΒ

admin

Ανοιξαν οι αιτήσεις για μαθήματα οικονομίας σε γυναίκες από την Alpha Bank

admin

Alpha Bank: Αμεση ρευστότητα και νέο πακέτο υπηρεσιών για εμπορικές εταιρίες

admin

Ελληνικό: Τα επενδυτικά ντεσού και οι αποδόσεις της πρώτης 5ετίας

admin

Reggeborgh: Καλύπτουμε πλήρως το ομολογιακό στην Ακτωρ

admin

Πλώρη για ιστορικά υψηλές επιδόσεις βάζει η Mytilineos

admin

Το 51% της Synthetica εξαγόρασε ο όμιλος Qualco

admin