Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλή βράβευση για την tbi bank στα Compliance Awards

Η tbi bank ξεχώρισε στον θεσμό “Compliance Awards 2023”, κατακτώντας δύο βραβεία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα, η tbi bank προάγει τη διαφάνεια και την κουλτούρα της Συμμόρφωσης προς την ισχύουσα νομοθεσία και το ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο, με επίκεντρο την προστασία των πελατών της- ιδιωτών ή επιχειρήσεων- θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη διαφύλαξη της αξιοπιστίας της, ούσα η πρώτη ψηφιακή τράπεζα στην Ελλάδα.

Η tbi bank, καταθέτοντας υποψηφιότητα με τίτλο «Χτίζοντας τη Διεύθυνση Κανονιστικής Συμμόρφωσης της πρώτης Ψηφιακής Τράπεζας στην Ελλάδα», κατάφερε να αποσπάσει δύο σημαντικές διακρίσεις. Ειδικότερα, το πρώτο βραβείο αφορά στην κατηγορία «Best Compliance Team – Banking & Financial sector», όπου κατατάσσει την tbi bank ανάμεσα στις τρεις πιο επιτυχημένες Διευθύνσεις Συμμόρφωσης στον ελληνικό χρηματοπιστωτικό κλάδο, ενώ το δεύτερο βραβείο την κατηγορία «Team to Watch» με την tbi bank να βρίσκεται μεταξύ των δύο Διευθύνσεων Κανονιστικής Συμμόρφωσης, που έχουν επιδείξει εξαιρετική δραστηριότητα και αποτελέσματα πολύ μεγαλύτερα των πόρων που διαθέτουν.

Αναφερόμενος στη βράβευση της tbi bank, ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος, δήλωσε:

«Τα δύο βραβεία αποτελούν την αναγνώριση της συνεπούς στρατηγικής μας που διαπνέεται από κουλτούρα Συμμόρφωσης, πάντα προς όφελος του πελάτη. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, από την έναρξη της δραστηριότητας μας στην Ελλάδα, όχι μόνο ανταποκριθήκαμε επιτυχώς στις απαιτητικές, χρονοβόρες, πολύπλοκες και σημαντικές διεργασίες που χρειάστηκαν για τη λειτουργία μας στην ελληνική αγορά, αλλά έχουμε καταφέρει πλέον να είμαστε σε θέση να προβούμε σε ευέλικτα πλάνα για περαιτέρω ενίσχυση των υφιστάμενων διαδικασιών και περιορισμό των κινδύνων».

Τα βραβεία Compliance Awards απονεμήθηκαν για πρώτη φορά και ήταν συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος και της Boussias Events με στόχο την επιβράβευση των καλών πρακτικών στον κλάδο της Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

Related posts

Η EY Ελλάδος σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi στην εξαγορά του 67% του Λιμανιού Ηγουμενίτσας

admin

Νέα κάρτα Dual από την Εθνική: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χρεωστική και ως πιστωτική

admin

O Γρηγόρης Σκλήκας νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Παλίρροια

admin

Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Οικογένεια Χριστοδούλου

admin

CQS: Ο Βασίλης Περίδης αναλαμβάνει νέος Chief Operating Officer

admin

Ρεκόρ εργασιών και ανανέωση εταιρικής ταυτότητας για την TÜV Hellas

admin

Big deal στα ψάρια: Στην Ιριδα ο έλεγχος της Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες

admin

Ελλάκτωρ: Δρέττα και Λειβαδάρου νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο

admin

Δυο νέους ναυπηγικούς γερανούς απέκτησε ο ΟΛΠ

admin