Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γλαβίνας: Ο βουλευτής δικηγόρος του Κασιδιάρη στηρίζει την κυβέρνηση – «Η δεξιά πολυκατοικία συμπληρώνεται»

Σκληρή ανακοίνωση που καταφέρεται κατά του ανεξάρτητου βουλευτή Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών Χάρη Κατσιβαρδά -εκλεγμένου με τους «Σπαρτιάτες»- εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Γλαβίνας, με αφορμή τη δήλωση καταψήφισης της πρότασης δυσπιστίας από τον Χάρη Κατσιβαρδά.

Όπως ανέφερε ο Θανάσης Γλαβίνας, «τη στήριξή του στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και δικηγόρος του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, Χ. Κατσιβαρδάς».

Ακολούθως ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «ανάλογη στάση είχε κρατήσει και εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή νυν ευρωβουλευτής, καταψηφίζοντας το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του τύπου στη χώρα μας λίγες εβδομάδες πριν».

Ο Θανάσης Γλαβίνας βάζει στο κάδρο και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, υπογραμμίζοντας πως «μαζί τους και ο πάντα πρόθυμος, κ. Βελόπουλος, ο οποίος λίγους μήνες μετά το δώρο του στη Νέα Δημοκρατία για την άλωση της ΑΔΑΕ και το ξέπλυμα της υπόθεσης των υποκλοπών, στρέφεται κατά της πρότασης δυσπιστίας και του ΠΑΣΟΚ, που είχε τη πρωτοβουλία».

Καταληκτικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει πως «το παζλ ολοκληρώνεται. Η «δεξιά πολυκατοικία» συμπληρώνεται πλήρως με τον ακροδεξιό της όροφο».

Related posts

«Βροχή» οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς – Μέχρι αύριο η υποβολή τους

admin

«Ή θα τους φας ή θα σε φάνε» – Η ανάρτηση Βελόπουλου που «κατέβηκε» σε λίγα λεπτά

admin

Σφυροκόπημα στην κυβέρνηση για το πόρισμα της εξεταστικής για τα Τέμπη – Δείτε live τη συζήτηση

admin

Εφη, Χαρίτσης, Ηλιόπουλος

admin

ΣΤΟ ΣΕΦ

admin

Νεα ένταση στην Πύλα μεταξύ Τουρκοκυπρίων και ΟΥΝΦΙΚΥΠ

admin

Οικονόμου για Τσίπρα: Κλιμακώνει τις ανεύθυνες ενέργειες

admin

Αθήνα σε Ερντογάν για μετανάστες: «Η Τουρκία προσπαθεί να πιέσει την Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορά της»

admin

ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

admin