Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έχω ένα κοκοράκι δίπλα μου»: Καβγάς Συρίγου – Σκουρλέτη στον τηλεοπτικό αέρα

Ένας μίνι… καβγάς σημειώθηκε on air ανάμεσα στον βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άγγελο Συρίγο και το στέλεχος της Νέας Αριστεράς Πάνο Σκουρλέτη.

Ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» ότι «έχουμε το μοναδικό παράδοξο να συγκρούονται δύο τρένα που βρίσκονται στην ίδια γραμμή σε αντίθετη κατεύθυνση. Έχουμε συμβάσεις που δεν γίνονται στον χρόνο τους, πεπαλαιωμένα συστήματα που δεν λειτουργούν και καταγγελίες εργαζόμενων. Αν αυτά δεν συνιστούν ευθύνες, τι συνιστούν; Στην κυβέρνηση αντιμετωπίζουν το θέμα αυτό με μια αλαζονεία».

Απευθυνόμενος στον Άγγελο Συρίγο το στέλεχος της Νέας Αριστεράς του υπογράμμισε: «κάντε την αυτοκριτική σας. Δεν σας κάνει καλό αυτό».

«Μην γίνεστε προσβλητικός. Καταλαβαίνω ότι είστε σε δύσκολη θέση»

Ο βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος επιχειρώντας να απαντήσει από τον Πάνο Σκουρλέτη. Ακολούθως ο βουλευτής της ΝΔ εμφανώς εκνευρισμένος είπε: «Μη με διακόψετε… Μη μου δίνετε συμβουλές κ. Σκουρλέτη. Έρχομαι να συζητήσω σοβαρά και έχω ένα κοκοράκι δίπλα μου».

Απαντώντας το στέλεχος της Νέας Αριστεράς υπογράμμισε: «Μην γίνεστε προσβλητικός. Καταλαβαίνω ότι είστε σε δύσκολη θέση». Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και ο Άγγελος Συρίγος ολοκλήρωσε το ερώτημα που ήθελε να κάνει στο στέλεχος της Νέας Αριστεράς Πάνο Σκουρλέτη.

Related posts

Διαγκωνισμοί και… κατήχηση στα δεξιά της Δεξιάς

admin

Επιβεβαίωσε ο Κ. Μητσοτάκης τις αποκαλύψεις «Νέων» και «Βήματος» για τις υποκλοπές από το Predator

admin

Έργα και ημέρες του Τάκη Θεοδωρικάκου Νο 2

admin

Ποιοι στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη – Οι 30 υπογραφές

admin

Στις 5 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα ο Γεραπετρίτης για να συναντήσει τον Χακάν Φιντάν

admin

Συναγερμός στη Βουλή λόγω του εντοπισμού μαθήτριας με μαχαίρι

admin

Ανδρέας Λοβέρδος: Επιστρέφει στην πολιτική

admin

Μητσοτάκης σε Σολτς: Η Τουρκία υπονομεύει τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο

admin

Η άτυπη πρώτη σύναξη της Κεντροαριστεράς

admin