Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Καταθέσαμε τελική προσφορά για Κωτσόβολο

Αναφορικά με την εν θέματι επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς και του επενδυτικού κοινού, η ανώνυμη εταιρεία «Quest Holdings» (η «Εταιρεία») προβαίνει στην εξής ανακοίνωση αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, ιδίως δε αναφορικά με το ακόλουθο δημοσίευμα που αναφέρεται στην ως άνω επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς:

«Στην τελική ευθεία µπαίνει ο διαγωνισµός για την πώληση της αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος. Την περασµένη Παρασκευή, σύµφωνα µε πληροφορίες του mononews, κατέθεσαν δεσµευτικές προσφορές ο όµιλος Quest και η ΔΕΗ…»

«…ενδεχόµενη εξαγορά θα µπορούσε να συµβάλλει στην ανάπτυξη σηµαντικών συνεργειών µεταξύ των δραστηριοτήτων χονδρικής που διαθέτει ο όµιλος αλλά και του δικτύου λιανικής που έχει η Κωτσόβολος…».

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 της απόφασης 5/204/2000 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, την παρ. 1 του άρθρου 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και την παρ. 7 του άρ. 27 του ν.4443/2016, ως προς το ανωτέρω δημοσίευμα, η Εταιρεία αναφέρεται στις από 4-8-2023 και 7-8-2023 ανακοινώσεις της σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων και επαναλαμβάνει – ως είχε αναφέρει και στις ως άνω απαντήσεις/ανακοινώσεις της – ότι συμμετέχει στη διαδικασία της Κωτσόβολος, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται στην τρέχουσα φάση η κατάθεση τελικών προσφορών. Η Εταιρεία στο πλαίσιο αυτό προέβη σε κατάθεση τελικής προσφοράς, ωστόσο, δεδομένου ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, δεν είναι βέβαιο ότι η εν λόγω διαδικασία θα οδηγήσει σε οριστική συμφωνία με την Εταιρεία.

Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε συμφωνία.

Related posts

Τρέχουν με 20% οι πωλήσεις της Jumbo στο επτάμηνο

admin

Attica Bank: Ζημιές 8,5 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο

admin

Ασφάλειες Ι.Χ.: Δυο κύματα ανατιμήσεων και αύξηση των ζημιών

admin

Το 100% της γερμανικής BSK & Lakufol Kunststoffe εξαγόρασε ο Ομιλος Καράτζη

admin

Payzy: Επιστρέφει το 25% της αξίας των αγορών από Cosmote και Γερμανό

admin

Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του ΟΤΕ, το μήνυμα του προέδρου

admin

Day Group: Νέα μεγάλα projects αειφόρου ανάπτυξης σε ξενοδοχεία, βίλες & γραφεία

admin

Motor Oil: Μειώθηκαν στα 275 εκατ. τα κέρδη 1ου εξαμήνου

admin

Πάνω από 250.000 απευθείας διεθνείς αφίξεις στο Ν. Αιγαίο

admin