Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Orilina: Σε 0,91-0,95 ευρώ το εύρος για τη δημόσια προσφορά

Orilina: Σε 0,91-0,95 ευρώ το εύρος για τη δημόσια προσφορά

Το δεσμευτικό εύρος τιμής διάθεσης των νέων μετοχών στη δημόσια προσφορά που θα πραγματοποιηθεί από 4 Δεκεμβρίου έως και 6 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε σήμερα (1/12) η Orilina Properties.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η τιμή διάθεσης θα καθοριστεί εντός του κατωτέρω εύρους Τιμής Διάθεσης, μέσω του Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (εφεξής το “Η.ΒΙ.Π.”). Συγκεκριμένα, η Τιμή Διάθεσης θα καθορισθεί με βάση τις προσφορές που θα υποβάλλουν οι Ειδικοί Επενδυτές εντός του εύρους Τιμής Διάθεσης στο Η.ΒΙ.Π. Η εν λόγω διαδικασία υποβολής προσφορών θα ακολουθηθεί για το μέρος της Δημόσιας Προσφοράς που αφορά τους Ειδικούς Επενδυτές και θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τις εγγραφές των Ιδιωτών Επενδυτών κατά τη Δημόσια Προσφορά. Ταυτόχρονα με τον καθορισμό της Τιμής Διάθεσης, θα αποφασιστεί και η κατανομή των μετοχών της Δημόσιας Προσφοράς.

Η τιμή διάθεσης θα είναι κοινή για όλους τους επενδυτές, Ειδικούς και Ιδιώτες Επενδυτές, που θα συμμετάσχουν στη διάθεση των Νέων Μετοχών μέσω της Δημόσιας Προσφοράς.

Για τον προσδιορισμό του δεσμευτικού εύρους Τιμής Διάθεσης ακολουθήθηκε η διαδικασία του premarketing, ήτοι συνεκτίμηση τόσο των συνθηκών των κεφαλαιαγορών στην Ελλάδα και διεθνώς όσο και της οικονομικής θέσης και των προοπτικών του Ομίλου.

Οι Ειδικοί Επενδυτές θα υποβάλλουν τις προσφορές τους για τις Νέες Μετοχές εντός του ακόλουθου δεσμευτικού εύρους τιμών:

kjughfrgterfwie

Με βάση την ανώτατη τιμή του ανωτέρω εύρους τα συνολικά έσοδα της Αύξησης, υπό την παραδοχή της πλήρους κάλυψης αυτής, θα ανέλθουν σε 30.590.000 ευρώ. 

Σε κάθε περίπτωση, η Τιμή Διάθεσης θα καθοριστεί εντός του προαναφερθέντος εύρους τιμών και θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 06.12.2023.

#δημόσια_προσφορά #IPO #ORILINA_PROPERTIES_ΑΕΕΑΠ #ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ_ΕΥΡΟΣ #τιμή_διάθεσης #ΝΕΕΣ_ΜΕΤΟΧΕΣ

Related posts

Space: Έκδοση ΚΟΔ €9,6 εκατ. για τη χρηματοδότηση επενδυτικού σχεδίου

admin

Εβροφάρμα: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου για τον συμψηφισμό ζημιών

admin

SKY Express: Ενισχυμένα κατά 26% τα έσοδα το α’ τρίμηνο

admin

Quality & Reliability: Ανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων

admin

Yalco: O Βασίλειος Ανδρεαδάκης Υπεύθυνος της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου

admin

Το νέο ποσοστό της Goldman Sachs στη ΔΕΗ

admin

ΛΑΜΨΑ: Σύσταση θυγατρικής για τη μίσθωση του «Elatos Resort»

admin

Trastor: Απέκτησε κτίριο γραφείων στο Κολωνάκι αξίας €5,8 εκατ.

admin

Εθνική Τράπεζα: Απέκτησε ποσοστό 7,5% στην Epsilon Net

admin