Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Microsoft: Αύξηση παραγωγικότητας είδαν επτά στους 10 χρήστες του Copilot

Καθώς πλησιάζει το τέλος του 2023, σχεδόν κάθε βιομηχανία υφίσταται έναν νέο μετασχηματισμό και ανακαλύπτει νέους τρόπους εργασίας και παραγωγής με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Συνέδριο Microsoft Ignite, που πραγματοποιήθηκε στο Seattle, φέρνει στο προσκήνιο όλες τις εξελίξεις και τις τεχνολογικές εφαρμογές που αναπτύσσονται για να βοηθήσουν πελάτες, συνεργάτες και προγραμματιστές της εταιρείας να αξιοποιήσουν συνολικά την τεχνολογία ΑΙ της Microsoft για να μετασχηματίσουν τον τρόπο που εργάζονται και παράγουν.

Σύμφωνα με τον τελευταίο Δείκτη Τάσεων Εργασίας της Microsoft, υπάρχουν πλέον ισχυρές ενδείξεις πως η τεχνητή νοημοσύνη έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα της εργασίας. Πριν από οκτώ μήνες, η Microsoft ενσωμάτωσε το Copilot στο Microsoft 365 για να βοηθήσει τους χρήστες να μειώσουν τον όγκο των «αναπάντητων» ψηφιακών τους υποχρεώσεων (όπως π.χ. η διαχείριση των email τους) και να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, εστιάζοντας σε εργασίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν, αποκλειστικά, από ανθρώπους.

Ο Δείκτης Τάσεων Εργασίας της Microsoft, που προκύπτει από έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων ερευνών και πειραματισμών, απαντά στο ερώτημα εάν το Copilot θα μετασχηματίσει την εργασία προς όφελος των ανθρώπων:

Συγκεκριμένα

  • Το 70% των χρηστών του Copilot δήλωσαν ότι ήταν πιο παραγωγικοί ενώ το 68% δήλωσε ότι βελτίωσε την ποιότητα και επιτάχυνε τη δημιουργική διαδικασία της εργασίας του.
  • Συνολικά, οι χρήστες ανέφεραν ότι ήταν κατά 29% πιο γρήγοροι σε συγκεκριμένες εργασίες, όπως η αναζήτηση αρχείων και η συγγραφή κειμένων.
  • Το 64% των χρηστών δήλωσε ότι το Copilot τους βοηθά να δαπανούν λιγότερο χρόνο στην επεξεργασία email και το 87% ανέφερε ότι το Copilot καθιστά πιο εύκολο το να ξεκινήσουν ένα προσχέδιο εργασίας.
  • Το 77% των χρηστών δήλωσε ότι, αφού χρησιμοποιήσαν το Copilot, δε θέλουν να το εγκαταλείψουν.

Στο πλαίσιο του Microsoft Ignite, η εταιρεία παρουσίασε επίσης επιμέρους βήματα και νέες εφαρμογές της συνολικής της στρατηγικής για την προώθηση της Τεχνητής Νοημοσύνης, από την υιοθέτηση αυτής της τεχνολογίας έως την εφαρμογή της στην παραγωγικότητα και την ασφάλεια.

Related posts

Alumil: Οικονομική ενίσχυση άνω των €500.000 για το σύνολο των εργαζομένων της

admin

Estee Lauder: Γύρισε σε ζημιές η ελληνική θυγατρική

admin

Mytilineos: Νέο άλμα στα καθαρά κέρδη, στα €462 εκατ. στο εννεάμηνο

admin

Ο εταιρικός μετασχηματισμός της Mytilineos με στόχο να «ξεκλειδώσει» αξία

admin

Καλεί σε ακρόαση την Hellenic Train για τις καθυστερήσεις των δρομολογίων η ΡΑΣ

admin

Συνεργασία της tbi bank με την Electronet

admin

Ζημιές για τη Χαϊδεμένος στο 9μηνο

admin

Ποιοι παράγοντες προωθούν την κατανάλωση λαχανικών από παιδιά-εφήβους

admin

Η ErgoProlipsis σύμβουλος στην αναβάθμιση μονάδας παραγωγής κλίνκερ του Τιτάν

admin