Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live οι αυτοδιοικητικές εκλογές στο CityHub

Χωρίς σοβαρά προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί της Κυριακής η διαδικασία για τον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ανά την Ελλάδα, παρά την απουσία κάποιων μελών εφορευτικών επιτροπών από εκλογικά κέντρα.

Οπως δήλωσε λίγο μετά τις 7.30 το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνιος, κάποια μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν αντιμετωπίζονται αμέσως.

Με καθυστέρηση άνοιξαν οι κάλπες σε δύο εκλογικά τμήματα της Ναυπακτίας, στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν προσήλθαν εγκαίρως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Όπως έγινε γνωστό από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, μέχρι τις 11:30  περίπου από το 75% των συνολικών εκλογικών τμημάτων προκύπτει ότι η συμμετοχή είναι στο 14,5% και οι ψηφοφόροι που ψήφισαν ήταν 1.047.027.

Αναλυτικά, στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη η συμμετοχή είναι στο 16%, στη Δυτική Μακεδονία στο 14%, στην Κεντρική Μακεδονία 15%, στην Ήπειρο 17%, στη Θεσσαλία 17%.

Συγκρίνοντας τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 σε σχέση με τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο κ. Λιβάνιος ανέφερε ότι είναι περίπου στο ίδιο ποσοστό (11,3%), σε σχέση με την ώρα.

Πριν λίγη ώρα άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλακης και ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε live όλες τις εξελίξεις

13:45 Ψήφισε ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στον Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Μώραλης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά και συγκεκριμένα στο 13ο Εκλογικό Διαμέρισμα 2ης Κοινότητας.

Συνοδευόμενος από τη μικρή του κόρη, μπήκε στο παραβάν για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ενώ στη σύντομη δήλωσή του ανέφερε:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα καθώς ολοκληρώνεται και στον Πειραιά η εκλογική διαδικασία, μια κορυφαία στιγμή δημοκρατίας. Εύχομαι να αυξηθεί η συμμετοχή και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες και να ψηφίσει» τόνισε για να προσθέσει.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ 

 

13:43 Σπύρος Σκιαδαρέσης: «Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα»

Το εκλογικό του δικαίωμα στο 515 ΕΤ του Δήμου Πατρέων, στο 4ο Γυμνάσιο άσκησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα» Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Αμέσως μετά δήλωσε «όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα, της ισόρροπης και βιώσιμης ανάπτυξης, της προοπτικής και της ελπίδας που θα βρίσκεται πραγματικά δίπλα στον πολίτη. Αυτή την αυτοδιοίκηση υπηρετούμε και αυτή θέλουμε να είναι ο νικητής των εκλογών. Καλή ψήφο σε όλους».

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναχώρησε για το Αγρίνιο, ενώ μετά τις 4 το απόγευμα θα είναι στον Πύργο.

 Ψήφισε στο 4ο Γυμνάσιο ο Σπύρος Σκιαδαρέσης - «Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα»

 

13:40 Πέτρος Ψωμάς: «Εύχομαι και ελπίζω φως»

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς ψήφισε λίγο πριν 12 το μεσημέρι στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας (Παντοκράτορος 3).

 Δήλωσε στα ΜΜΕ ο υποψήφιος Δήμαρχος:

«Σήμερα είναι η μέρα του λαού. Ήρθαμε σαν απλοί ψηφοφόροι. Πολύ μιλήσαμε εμείς, τώρα μιλάει ο κόσμος. Η πρόταση του σπιράλ είναι γνωστή. Προτείνουμε αλλαγή δημοτικής Αρχής, νέο αναπτυξιακό μοντέλο και νέο μοντέλο διοίκησης. Εύχομαι και ελπίζω φως».

Πάτρα: Στην κάλπη ο Πέτρος Ψωμάς - «Εύχομαι και ελπίζω φως»

 

 

13:37 Xάρης Δούκας: Σήμερα η Αθήνα αλλάζει

Σχολικές μονάδες του συγκροτήματος στην Γκράβα επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Χάρης Δούκας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Τώρα», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα η Αθήνα αλλάζει. Οι πολίτες παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους. Με ελπίδα και αισιοδοξία παλεύουν, όχι μόνο για το παρόν, αλλά κυρίως για το μέλλον της πόλης τους».

Και πρόσθεσε: «Αθήνα, η στιγμή είναι τώρα».

 

13:35 Αγοραστός: «Οι Θεσσαλοί ψηφίζουμε για το μέλλον μας»

Στο σχολικό συγκρότημα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας προσήλθε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Τον κ. Αγοραστό συνόδευαν υποψήφιοι του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών».

Ο κ. Αγοραστός στη δήλωσή υπογράμμισε το πλαίσιο και τη σπουδαιότητα που έχει η σημερινή ψήφος των Θεσσαλών.

 

13:30 Γιώργος Ιωακειμίδης: «Την άλλη Κυριακή θα είμαστε πάλι εδώ για να αγωνιστούμε για την Αττική»

Χαμογελαστός και αισιόδοξος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρέντη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Την άλλη Κυριακή θα είμαστε πάλι εδώ, από όλες τις πλευρές φαίνεται ότι θα πάμε σε δεύτερη Κυριακή» δήλωσε αμέσως μετά. «Είμαστε εδώ να αγωνιστούμε να κερδίσουμε τη δεύτερη Κυριακή, για την Αττική, για την Περιφέρεια, για τις πόλεις μας», δήλωσε.

 

13:10 Μπακογιάννης: Θα φανεί αν θα πάμε και δεύτερη Κυριακή 

Ερωτηθείς πριν από λίγο αν θα υπάρξει εκλογική διαδικασία και δεύτερη Κυριακή, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε: «Θα φανεί αυτό».

Kostas Bakoyannis votes for the Regional Government and Municipality elections, in Athens, October 8 , 2023 / Ο Κώστας Μπακογιάννης ψηφίζει για τις Περιφερειακές και Δημαρχιακές εκλογές, στην Αθήνα, στις 8 Οκτωβρίου , 2023

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του φαίνεται, στα στοιχεία που έχουν από τις τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις, ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων συγκεντρώνει το ίδιο ποσοστό που έχουν όλες οι άλλες παρατάξεις αθροιστικά μαζί. Η αποχή πάντως θα κρίνει τα τελικά ποσοστά για το αν θα καθαρίσει ο Δήμαρχος Αθηναίων την νίκη από την πρώτη Κυριακή.

 

13:00 Καταγγελία κατά Ζέρβα: Έστειλε νερά και σάντουιτς σε εκλογικά κέντρα

Όπως είθισται οι δήμοι στέλνουν νερά και σάντουιτς στους δικαστικούς αντιπροσώπους και στις εφορευτικές επιτροπές για να τους στηρίξουν στη διάρκεια της ημέρας.

Ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη κατέθεσε αναφορά προς τον Έφορο Δικαστικών Αντιπροσώπων της εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

 Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του συνδυασμού «Ομαδα για τη Θεσσαλονίκη» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «διακινείται προεκλογικό υλικό εντός εκλογικών τμημάτων του δήμου Θεσσαλονίκης από τον συνδυασμό “Ναι στη Θεσσαλονίκη”».

Όπως αναφέρεται στην αναφορά «το υλικό αυτό έχει τη μορφή φαγητού (κρύα σάντουιτς και νερό) που βρίσκεται σε σακούλες με ενσωματωμένο το σήμα του εν λόγω συνδυασμού, κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων του ΠΔ 26/2012».

 

12:55 Στέφανος Κασσελάκης: Η Ελλάδα αξίζει καλύτερη μοίρα

The President of SYRIZA party Stefanos Kasselakis votes for the Regional Government, Municipality elections in Athens, Greece on October 8 , 2023 / O Πρόεδρος του του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ψηφίζει για τις Νομαρχιακές και Δημαρχιακές εκλογές, στην Αθήνα,στις 8 Οκτωβρίου, 2023.

«Η Ελλάδα αξίζει καλύτερη μοίρα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο δημοτικό σχολείο Εκάλης.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ 

 

12:15 Δημήτρης Κουτσούμπας: Οι εκλογές αυτές έχουν πολιτικό χρώμα

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο εκλογικό κέντρο στη Ν. Ιωνία.

Κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο δήλωσε: «Σήμερα ψηφίζουμε για δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με το γαρύφαλλο, για να βγει δυνατός ο λαός από την κάλπη, γιατί ακριβώς τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι δήμαρχοι, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι που θα εκλεγούν, θα θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση των πολιτών, του λαού, γιατί ακριβώς ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες των πολλών, του ελληνικού λαού, και όχι για τα κέρδη των λίγων» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος σε εκλογικό κέντρο στη Ν. Ιωνία.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ 

 

12:00 Στο 14,5% η συμμετοχή μέχρι τις 11:30 

Στο 14,5% είναι, μέχρι στιγμής, η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, έχουν ψηφίσει 1.047.027 πολίτες μέχρι τις 11:30 το πρωί.

 

Διαβάστε αναλυτικά εδώ 

 

11:58 Κυριάκος Μητσοτάκης: Στηρίζουμε ανθρώπους που ασπάζονται το όραμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα

Στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς μετέβη λίγο μετά τις 10:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ψήφισε χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική του ταυτότητα.

The Prime Minister Kyriakos Mitsotakis votes for the Regional Government, Municipality elections in Athens, Greece on October 8 , 2023 / O Πρωθυπουγός Κυριάκος Μητσοτάκης, ψηφίζει για τις Νομαρχιακές και Δημαρχιακές εκλογές, στην Αθήνα,στις 8 Οκτωβρίου, 2023.

Στο εκλογικό κέντρο τον συνόδευσαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός αφού ψήφισε, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης. Ψηφίζουμε για δημάρχους, ψηφίζουμε για περιφερειάρχες, ψηφίζουμε για μία καλύτερη καθημερινότητα, για ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας, υγείας, για αναπτυξιακή δυναμική.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ 

 

11:30 Τρεις συλλήψεις για δωροδοκία ψηφοφόρων στην Καρδίτσα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του ΑΤ Σοφάδων, το μεσημέρι του Σαββάτου 7/10.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. τρία άτομα συνελήφθησαν, για το αδίκημα της δωροδοκίας εκλογέα, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι τρεις συλληφθέντες και ένα από τα άτομα που αναζητούνται είχαν εξαγοράσει 500 ταυτότητες με αμοιβή 50 ευρώ η καθεμία, με διαμεσολαβητές μεταξύ δραστών και ψηφοφόρων τους άλλους τρεις δράστες που αναζητούνται.

 

Διαβάστε αναλυτικά εδώ 

 

11:15 Πελετίδης: «Συνεχίζουμε με απίστευτες δυνάμεις – Ο Πατραϊκός λαός υπερασπίζεται την πόλη»

Ψήφισε στο Στρούμπειο δημοτικό σχολείο της οδού Μαιζώνος ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Στη δήλωση που παραχώρησε ο Κώστας Πελετίδης σημείωσε:

«Προχωρήσαμε και κατακτήσαμε πολλά πράγματα. Μαζί θα συνεχίσουμε με τον Πατραϊκό λαό για την προκοπή του τόπου μας. Συνεχίζουμε με απίστευτες δυνάμεις για να κάνουμε αυτά που ονειρευόμαστε για την πόλη μας. Ο Πατραϊκός λαός υπερασπίζεται την πόλη του με την ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης».

 

11:00 Νίκος Ανδρουλάκης: Δίνουμε την μάχη για να ηττηθεί το συγκεντρωτικό μοντέλο αυτοδιοίκησης Μητσοτάκη

«Αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια, δίνουμε τη μάχη για να ηττηθεί το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης Μητσοτάκη που απέτυχε παταγωδώς» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Ηράκλειο Κρήτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ 

 

09:30 Kανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής δεν εμφανίστηκε σε εκλογικό τμήμα της Νέας Σμύρνης

Στο εκλογικό τμήμα Νέας Σμύρνης με αριθμό 2178 δεν εμφανίστηκε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, ούτε βασικό ούτε αναπληρωματικο, με αποτέλεσμα η δικαστική αντιπροσώπος να το αναφέρει στην Αστυνομία.

09:10 Ο Κώστας Ζαχαριάδης ψήφισε στον Νέο Κόσμο

Kostas Zachariadis votes for the Regional Government and Municipality elections, in Athens, October 8 , 2023 / Ο Κώστας Ζαχαριάδης ψηφίζει για τις Περιφερειακές και Δημαρχιακές εκλογές, στην Αθήνα, στις 8 Οκτωβρίου , 2023

Το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, λέγοντας ότι σήμερα είναι μια «ημέρα γιορτής, δημοκρατίας, συμμετοχής».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης ψήφισε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές σε σχολείο στον Νέο Κόσμο. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ευχήθηκε «καλή δύναμη, καλά αποτελέσματα, ραντεβού την άλλη Κυριακή».

«Η Αθήνα είναι στα χέρια σας, αξιοποιήστε τη δύναμη που έχετε, ψηφίστε για την πόλη που θέλετε», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης.

 

9:00 Ο Νίκος Χαρδαλιάς ψήφισε στον Βύρωνα

ο εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν αρχικά λιτός στις δηλώσεις του, καθώς δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στις οποίες είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, λέγοντας απλά «καλή επιτυχία σε όλους» μέσα από το εκλογικό τμήμα.

Nikos Chardalias votes for the Regional Government and Municipality elections, in Athens, October 8 , 2023 / Ο Νίκος Χαρδαλιάς ψηφίζει για τις Περιφερειακές και Δημαρχιακές εκλογές, στην Αθήνα, στις 8 Οκτωβρίου , 2023

Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν και η κόρη του. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές και μετά για τις δημοτικές εκλογές, όπως φάνηκε από τους φακέλους που έριξε στην κάλπη.

«Πάντα όμορφη και ξεχωριστή η μέρα των εκλογών», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα. «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, για τους 66 δήμους της Αττικής, για την καθημερινότητα και την ασφάλειά μας», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

08:45 Με ταυτότητα, βεβαίωση ή διαβατήριο η ψήφος

Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται ότι τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας, όπως και ελληνικό διαβατήριο που έχει λήξει είναι αποδεκτά.

H αναγνώριση των εκλογέων μπορεί να γίνει και με χρήση της ψηφιακής ταυτότητας.

 

08:10 Κάλεσαν στην εφορευτική πεθαμένο εδώ και 23 χρόνια

Ένας τηλεθεατής έστειλε φωτογραφία από το έγγραφο που έστειλαν σε οικογένεια κοντινών προσώπων του, όπου ζητούν να πάει για εφορευτική επιτροπή ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ 

08:00 Πώς και πού ψηφίζουμε – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Στις κάλπες προσέρχονται από τις 07:00 το πρωί και έως τις 19:00 οι εκλογείς προκειμένου να αναδείξουν τις νέες δημοτικές και περιφερειακές Αρχές του τόπου.

Η δύναμη του εκλογικού σώματος αριθμεί 9.775.181 Έλληνες πολίτες (οι 465.218 ψηφίζουν για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές), καθώς και 17.957 Ευρωπαίους πολίτες.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν ισχύουν οι ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι ετεροδημοτών, αποδήμων, ναυτικών και κρατουμένων, που ισχύουν για τις βουλευτικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και τα δημοψηφίσματα. Ως εκ τούτου, οι κατηγορίες αυτές ψηφοφόρων μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μόνο στους δήμους, στους εκλογικούς καταλόγους των οποίων είναι εγγεγραμμένοι.

 

07:50 Άνοιξαν οι κάλπες για τις νέες περιφερειακές και δημοτικές Αρχές

Στις κάλπες προσέρχονται από τις 07:00 το πρωί και έως τις 19:00 οι εκλογείς προκειμένου να αναδείξουν τις νέες δημοτικές και περιφερειακές Αρχές του τόπου.

Related posts

Τσαβούσογλου κατά Ελλάδας: Δεν μπλοφάρουμε για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών

admin

Οι κρίσιμες εξελίξεις στην Ευρώπη στο επίκεντρο της συνάντησης Α. Τσίπρα – Π. Τζεντιλόνι

admin

Στις 12:00 η εκλογή του προεδρείου της Βουλής

admin

Οι λίστες της Aννας-Μισέλ Ασημακοπούλου άναψαν φωτιές

admin

Τουρκία: Επικίνδυνα «παιχνίδια» Ερντογάν με το νέο παράνομο τουρκολιβυκό «μνημόνιο»

admin

Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής

admin

Φίλης για Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες και πολιτικούς του Instagram

admin

Θεοδωρικάκος: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μπει κανείς στην Ελλάδα με παράνομο τρόπο»

admin

Μητσοτάκης σε Παλαιστίνιο πρωθυπουργό: Να αντιμετωπίσουμε τη δυστυχία των ανθρώπων στη Γάζα

admin