Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

iStorm: Σάββατο τα εγκαίνια του πρώτου Apple Premium Partner Store στη Θεσσαλονίκη

Τo πρώτο κατάστημα Apple Premium Partner στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου η iStorm. Θα είναι το δεύτερο Apple Premium Partner κατάστημα στην Ελλάδα, μετά τα πολύ επιτυχημένα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στο The Mall Athens, την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν ένα πρωτοποριακό κατάστημα με ανανεωμένο σχεδιασμό, εξελιγμένο χώρο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Ως Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Authorised Service Provider) με έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς, θα παρέχει τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple. Η iStorm απευθύνει στο κοινό ανοικτή πρόσκληση στο κοινό στις 13:00 στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

To πρώτο Apple Premium Partner Store στην Ελλάδα, στο «The Mall Athens» εγκαινιάστηκε πριν μερικές ημέρες. Συγκαταλέγεται στα δέκα μόνο σε αριθμό καταστήματα της κατηγορίας του σε όλη την Ευρώπη, γεγονός που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης της Apple στις προοπτικές της istorm στην Ελλάδα, στην τήρηση των προδιαγραφών που θέτει, και γενικότερα στις προοπτικές της εταιρίας και της αγοράς. Με τον τρόπο αυτό η iStorm γίνεται ο μοναδικός Apple Premium Partner στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με την Apple.

Το δίκτυο καταστημάτων iStorm στην Ελλάδα και στην Κύπρο επεκτείνεται με στόχο τα 20 καταστήματα σε βάθος τριετίας, από 15 που είναι σήμερα (11 στην Ελλάδα και 4 στην Κύπρο). H επένδυση για κάθε νέο κατάστημα Apple Premium Partner Store κυμαίνεται στις €500.000.

Το δεύτερο Apple Premium Partner Store της iStorm, που συνολικά διαθέτει 15 καταστήματα, αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

H εταιρεία iStorm ΜΑΕ ανήκει στον Όμιλο Qυest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων, με την ονομασία iStorm.

Related posts

Επαγγελματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα ιδρύει ο ΔΕΔΔΗΕ

admin

Ευ. Γκλεζάκου (Dimand): Πώς το ESG λειτουργεί ως ηθική πυξίδα

admin

Επεκτείνει τη συνεργασία με την Lintasarta στην Ινδονησία η Intracom Telecom

admin

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης από Helleniq Energy σε παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής

admin

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: Ηθελα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου

admin

Κομισιόν: Υποπτη η ΔΕΗ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης την περίοδο 2013-2019

admin

Τα 10 ατού που προβάλει η Noval Property στο δρόμο για το ΧΑ

admin

Αναστέλλει τον στοιχηματισμό σε ρωσικές αθλητικές διοργανώσεις ο ΟΠΑΠ

admin

Byte Computer: Στο 0,032 ευρώ ανά μετοχή το φετινό μέρισμα

admin