Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“Christina O”: Μέσα στην θαλαμηγό του Ωνάση όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας “Maria” με την Αντζελίνα Τζολί

Η ταινία επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της Κάλλας, τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι τη δεκαετία του 1970, πριν από τον θάνατό της από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 53 ετών και βασίζεται σε «αληθινές αφηγήσεις» της ζωής της σοπράνο.

Τα γυρίσματα που θα διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες γίνονται στο Παρίσι, τη Βουδαπέστη, το Μιλάνο και την Ελλάδα με ένα μέρος των σκηνών να πραγματοποιείται στην θαλαμηγό του Ωνάση. Η Χολιγουντιανή σταρ είχε εκφράσει την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στη θρυλική Christina O’, για να είναι κοντά στο πνεύμα της Κάλλας καθώς εκεί η Ντίβα, είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Αριστοτέλη Ωνάση. Η ταινία “Maria” αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Η ιστορία της Christina O’

Την δεκαετία του ’40 συμμετείχε στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού του Καναδά και το 1950 πέρασε στα χέρια του Aριστοτέλη Ωνάση με αντίτιμο 35.000 δολαρίων.

Λέγεται πως ξοδεύτηκε το υπέρογκο ποσό των 3,5 εκατ. δολαρίων για να την ανακατασκευή της θαλαμηγού και ο Ελληνας μεγιστάνας την ονόμασε Christina δίνοντας της το όνομα της μονάκριβης κόρης του.

Αρχηγοί κρατών, βασιλιάδες, άνθρωποι της Τέχνης φιλοξενήθηκαν στα σαλόνια της ιστορικής πλέον θαλαμηγού, ανάμεσά τους οι, Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο πρίγκιπας Ρενιέ με την πριγκίπισσα Γκρέις, ο βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου, η Μέριλιν Μονρόε, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, οι Ροκφέλερ, οι Ρότσιλντ, ο Πολ Γκετί, αλλά και οι γυναίκες της ζωής του Ελληνα μεγιστάνα, η Τίνα Λιβανού, η Μαρία Κάλλας και η Τζάκι Κένεντι Ωνάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.--.gr

Related posts

Φόρουμ Δελφών – Τσακλόγλου: Η αύξηση κατώτατου μισθού θα είναι γενναία και ρεαλιστική

admin

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Λήγει η προθεσμία – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

admin

e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως την 1η Απριλίου

admin

Εφορία: Πότε και σε ποιους θα «κλειδώνει» τον ΑΦΜ

admin

Αποκάλυψη: Ηρθε Ελλάδα η Silence – Σε τιμή… σοκ το ηλεκτρικό της

admin

Το νομοσχέδιο για τους servicers σε 11 ερωταπαντήσεις: Πόσο παραπάνω «κούρεμα» κερδίζουν οι δανειολήπτες

admin

ΕΝΦΙΑ και ακίνητα: Πώς θα δοθεί η απαλλαγή για τα κτίρια της Κρήτης που υπέστησαν ζημιές από τους σεισμούς

admin

ΣΕΒ: Προτείνει αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 4% και μείωση των εισφορών κατά 2,6% έως το 2027

admin

Σε «βαθύ κόκκινο» οι αγορές στην Ασία – Απώλειες 2% στο Χονγκ Κονγκ

admin