Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: Στο 12,02% το ποσοστό του Παναγιώτη Λασκαρίδη

Η εταιρεία ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι επήλθαν οι ακόλουθες μεταβολές ποσοστών επί δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία:

Α. Την 19.03.2024 η «ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED», που είναι ελεγχόμενη από τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, προέβη σε αγορά 3.074.074 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Κατόπιν των ανωτέρω, η «ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατέχει άμεσα και ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κατέχει έμμεσα 10.840.696 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 12,02% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Πριν από την κρίσιμη συναλλαγή, η «ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατείχε άμεσα και ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κατείχε έμμεσα 7.766.622 μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 8,61% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Β. Την 19.03.2024, η «SIANA ENTERPRISES COMPANY LIMITED», που είναι ελεγχόμενη από τον κ. Αθανάσιο Λασκαρίδη, προέβη σε πώληση 3.074.074 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Κατόπιν των ανωτέρω, η «SIANA ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατέχει άμεσα και ο κ. Αθανάσιος Λασκαρίδης κατέχει έμμεσα 2.978.954 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,30% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Πριν από την κρίσιμη συναλλαγή, η «SIANA ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατείχε άμεσα και ο κ. Λασκαρίδης κατείχε έμμεσα 6.053.028 μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 6,71% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Νωρίτερα το -.gr είχε αναφερθει σε πακέτο που πέρασε στο ΧΑ με 3,074 εκατομμύρια τεμάχια της Aegean.

Related posts

Alpha Bank: Χρηματοδότηση Klefer με τη συμμετοχή του Ταμείου Ανάκαμψης

admin

Επιστροφές προϊόντων τώρα και σε Skroutz Point

admin

Ενδιαφέρον Intrakat για τον 2o γύρο του διαγωνισμού της Αττικής Οδού

admin

Στους «κορυφαίους εργοδότες» του 2022 η NN Hellas

admin

Space Hellas και Draxis υλοποιούν έργο «Δίδυμης Μετάβασης» στη Δυτική Μακεδονία

admin

Μπλε Κέδρος: Πράσινο φως από τη ΓΣ για εξαγορά ακινήτου του Μ. Ευμορφίδη

admin

Ακρίτας: Έκδοση ομολογιακού για την αναδιάρθρωση υφιστάμενου δανεισμού

admin

Ανοιξαν οι αιτήσεις για στελέχωση απόφοιτων ΑΕΙ στις ελεγκτικές υπηρεσίες της KPMG

admin

Υπόσχεση Jumbo για αύξηση μισθών και… πάγωμα τιμών

admin