Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Χρηστίδης μπαίνει», «Χρηστίδης βγαίνει» στον ασφαλιστικό κλάδο

Με σημαντικές μετακινήσεις φαίνεται πως ξεκίνησε το 2024 για την ασφαλιστική αγορά, με τις δύο πρώτες κινήσεις να φέρουν διαφορετικό όνομα αλλά ίδιο επώνυμο: Χρηστίδης.

Ειδικότερα, από την Εθνική Ασφαλιστική αποχωρεί ο γενικός διευθυντής πωλήσεων Αντώνης Χρηστίδης, μετά από σχετικά σύντομη πορεία στην εταιρεία, καθώς είχε προσληφθεί -μέσω γνωστής εταιρείας συμβούλων- μετά το πέρασμα της πλειοψηφίας των μετοχών στους Αμερικανούς της CVC.

Αν και οι λόγοι αποχώρησης του Αντώνη Χρηστίδη δεν είναι γνωστοί, ορισμένοι σχετίζουν την υπόθεση με μια σειρά ενδοεταιρικών εξελίξεων, οι οποίες οδήγησαν κατά το προηγούμενο οκτάμηνο στην αποχώρηση δύο τουλάχιστον υψηλόβαθμων στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής, του Μιχάλη Τάτση και του Γιάννη Σηφάκη.

Πέραν αυτού, ακούγεται έντονα η πληροφορία για επιστροφή του Βασίλη Χρηστίδη στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και μάλιστα στον όμιλο της Allianz-Ευρωπαϊκή Πίστη, ο οποίος από την αρχή της φετινής χρονιάς λειτουργεί ως ενιαίο σχήμα.

Ο Βασίλης Χρηστίδης υπήρξε κατά το παρελθόν στην Ελλάδα στέλεχος της εταιρείας πιστώσεων Hermes-Euler και σήμερα εργάζεται στην Allianz και ειδικότερα στην ελεγχόμενη από τον γερμανικό όμιλο εταιρεία COSEC στην Πορτογαλία.

Related posts

Mytilineos: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία χρηματοδότησης φωτοβολταϊκών στη Χιλή

admin

Αναβλήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της B&F Ενδυμάτων

admin

Χάρτινα καλαμάκια και πιατάκια από ζαχαροκάλαμο στα καταστήματα Γρηγόρης

admin

Μετοχικές μεταβολές στην Ideal

admin

Ανοδος 13,5% του τζίρου της Famar στην Ελλάδα το 2022

admin

Κλωστοϋφαντουργοί: Ζητούν μείωση ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία

admin

Πώς θα ανανεώνεται η άδεια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

admin

Γενικό Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών όρισε η ΔΕΗ

admin

Διπλή διάκριση για τη Nova στα Hellenic Responsible Business Awards

admin