Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χορηγός των Finance & Accounting Awards ο όμιλος Epsilon Net

Επιστρέφουν για 4η συνεχόμενη χρονιά τα Finance & Accounting Awards, ο θεσμός που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές στη Λογιστική και την Οικονομική Διοίκηση. Στη φετινή διοργάνωση, ο Όμιλος EPSILON NET, είναι ο χορηγός τίτλου των βραβείων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη της αριστείας και στην προβολή επαγγελματιών & οικονομικών στελεχών με ιδιαίτερη συμβολή στον ολοκληρωμένο τρόπο υποστήριξης των πελάτων τους & της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Μέσω των βραβείων αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε τομέα. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, ο λογιστής/φοροτεχνικός, ο οικονομικός σύμβουλος, τα τμήματα οργανωμένων λογιστηρίων & οι οικονομικές διευθύνσεις τοποθετούνται στο επίκεντρο και επιβραβεύονται για την συνεισφορά τους στη διαρκή εξέλιξη των εταιρειών και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Τα βραβεία που θα διεκδικήσουν Λογιστικά Γραφεία & Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων:

  • Συµβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς
  • Οικονοµική Διεύθυνση της Χρονιάς
  • Σύμβουλος Πληροφορικής & Νέας Τεχνολογίας της Χρονιάς
  • Λογιστικά Γραφεία της Χρονιάς σε Αττική & Θεσσαλονίκη
  • Λογιστικά Γραφεία της Χρονιάς στην Περιφέρεια

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, καθηγητής Γεώργιος Βενιέρης, αναφερόμενος στον θεσμό δήλωσε ότι πρόκειται για «πανόραμα καλών πρακτικών και πηγή έμπνευσης για την καινοτομία και την πρόοδο στον κλάδο», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για εξωστρέφεια από την πλευρά των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, σε σχέση με τον ρόλο της κριτικής επιτροπής, είπε ότι «οι διαγωνιζόμενες επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να πάρουν συμβουλές για το έργο τους από καταξιωμένα στελέχη και μέσω αυτής της διαδικασίας να βελτιώσουν σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους».

Η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου EPSILON NET, Βασιλική Αναγνώστου, δήλωσε ότι:

«Για περισσότερα από 25 χρόνια ο Όμιλος EPSILON NET είναι συνυφασμένος με την τεχνολογική εξέλιξη στον κλάδο της Λογιστικής και της Οικονομικής Διοίκησης στην Ελλάδα. Σε όλη τη μακρά αυτή διαδρομή, έχουμε χτίσει ισχυρές σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες του κλάδου και συνεχίζουμε μαζί να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις. Σήμερα, ο Όμιλος EPSILON NET είναι ο αδιαμφισβήτητος Ηγέτης στο δρόμο προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών επιχειρήσεων και συνεχίζει αδιάλειπτα, προσφέροντας all-in-one λύσεις, να βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου. Είναι καθήκον και τιμή μας να πρωτοστατούμε στα FINANCE & ACCOUNTING AWARDS 2024, έναν καταξιωμένο θεσμό στον οποίον αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες. Είμαι σίγουρη πως ο φετινός διαγωνισμός που οργανώνει η BOUSSIAS θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα αναδείξει case studies που θα εμπνεύσουν τους επαγγελματίες του κλάδου για ακόμα περισσότερα επιτεύγματα.»

H Υποβολή υποψηφιοτήτων έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τις 3/11/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες από την ιστοσελίδα www.theaccountingawards.gr

Related posts

Lavipharm: Ποια στελέχη της εισηγμένης συμμετείχαν στην αύξηση κεφαλαίου

admin

Ρομπότ αναλαμβάνουν τις διαδικασίες διαλογής στα ΕΛΤΑ

admin

Το παγκόσμιο συνέδριο της AGA φιλοξένησε η Kleopas Alliott

admin

Στη δημοσιότητα η Εκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ευρωκλινικής

admin

Νέο Α/Κ από την Πειραιώς υπόσχεται ετήσιο μέρισμα

admin

Διαγωνισμός με έπαθλο 10 δωρεάν τοκετούς από το Ιασώ

admin

Ικανοποιημένες οκτώ στις 10 επιχειρήσεις από την Αναπτυξιακή

admin

ΕΥΔΑΠ: Ξεκινά η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

admin

Ανοδικά τα αποτελέσματα της NN για το 2020

admin