Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τριπλή διάκριση για την Μπάρμπα Στάθης στα Plant Based & Vegan Awards

Η προϊοντική σειρά «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης ξεχώρισε στα φετινά Plant Based & Vegan Awards, κατακτώντας κορυφαίες διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, η νέα σειρά γευμάτων με φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά τιμήθηκε με Platinum & Gold βραβεία στην κατηγορία Plant Based Ready to Cook Meal στα φετινά Plant Based Awards και με Gold βραβείο στην κατηγορία Vegan Ready to Cook Meal στα Vegan Awards.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Μπάρμπα Στάθης, μέσω της νέας σειράς γευμάτων φυτικής προέλευσης, επενδύει στην καινοτομία, επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων της και προσφέρει λύσεις στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων vegan, vegetarian και flexitarian καταναλωτών, αλλά και όλων όσων αναζητούν καθημερινά θρεπτικές συνταγές, έτοιμες σε 10’ μόλις λεπτά.

Η σειρά «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης περιλαμβάνει 6 ολοκληρωμένα γεύματα που αποτελούνται από φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά, με πατάτες και ρύζι με λαχανικά, καθώς και από ζυμαρικά με φυτικό κιμά από πρωτεΐνη αρακά και λαχανικά. Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για τη μοναδική γεύση, την ευκολία προετοιμασίας και την υψηλή διατροφική αξία τους, ενώ οι 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της Μπάρμπα Στάθης για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Related posts

Trastor ΑΕΕΑΠ: Στα 21 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο

admin

Η Alpha Bank εγκαινιάζει το Xiaomi Pay

admin

Δήμος Θεσσαλονίκης: Προκήρυξη διαγωνισμού για Aνοιχτό Kέντρο Eμπορίου στο Καπάνι

admin

Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Επιτεύχθηκαν οι βασικοί στρατηγικοί στόχοι το 2022

admin

Ελ. Βενιζέλος: Στα €8,2 η τιμή διάθεσης, η κατανομή των μετοχών

admin

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Τι φέρνει το επενδυτικό πρόγραμμα 2021-25

admin

Αύξηση κερδών 62,25% στο εξάμηνο για την Ευρώπη Ασφαλιστική

admin

Το 100% της A. Müller GmbH απέκτησε η Sunlight

admin

Eurolife: Ξαναρχίζει το πρόγραμμα Management for Insurance Executives

admin