Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελεσίγραφο… εξόδου έστειλε ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης χθες πήγε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο και μίλησε ζωντανά για μισή ώρα στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, απαντώντας και σε κάποιες ερωτήσεις ακροατών. Εδώ κινήθηκε σχεδόν τελεσιγραφικά σε σχέση με την ομάδα της Εφης Αχτσιόγλου αναφέροντας ότι: «Εχω να σας πω κάτι πάνω σε αυτό. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν είναι να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα. Ούτε εγώ έχω δικαίωμα να παίζω με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ».

Προφανώς έδειξε την πόρτα αλλά χωρίς να πυροδοτεί ο ίδιος επιθετική κίνηση όπως μια καταστατική για παράδειγμα επίπληξη. Σε σχέση με τη διαρροή της ομάδας Αχτσιόγλου μετά την τηλεδιάσκεψη της Κυριακής ο Κασσελάκης ανέφερε πως «όταν διαβάζω εγώ ότι ειπώθηκαν πράγματα, όπως ότι δεν υπάρχει συμβίωση με την τωρινή ηγετική ομάδα, ξέρετε τι σκέφτομαι; Μα, θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν αποδεχτεί την πρόσκλησή μου. Και αυτή την εβδομάδα είχα πει ότι θέλω να κάνω ένα πολιτικό κέντρο που να είμαι ισότιμος».

Μηνύματα σε Τσίπρα και Πολάκη

Εκ παραλλήλου έστειλε δύο μηνύματα: το ένα προς τη μεριά του Αλέξη Τσίπρα, πως αν ήταν εκείνος πρωθυπουργός το 2015 δεν θα είχε υπουργό του τον Γιάνη Βαρουφάκη – σκληρή ήταν χθες η αντίδραση του δεύτερου και του ΜέΡΑ25.

Και για το επεισόδιο Παύλου Πολάκη και Σίας Αναγνωστοπούλου έκανε μισό βήμα στο να αδειάσει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας… στηρίζοντάς τον. «Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος το Σαββατοκύριακο για τη Σία Αναγνωστοπούλου. Δεν ήταν. Δεν βοήθησε. Αλλά συγχρόνως δεν πρέπει κανείς να κατηγορεί κιόλας τον Παύλο, τον οποίο τον έχω επιλέξει εγώ σε ρόλο να είναι συντονιστής ΕΠΕΚΕ, πριν δει δείγμα γραφής από το έργο του. Είναι ένας πολύ παραγωγικός άνθρωπος».

Σήμερα ο Κασσελάκης θα παραστεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει σε συζήτηση, στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit 2023.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν. ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχαιρετά ο Γιώργος Σταθάκης: «Η Αριστερά δεν χωρά στο κόμμα Κασσελάκη, Παππά, Πολάκη»

admin

Ο Τζουμάκας «απασφάλισε» με τον Κασσελάκη: «Εχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO…»

admin

Κασσελάκης: Δεν θέλω να παραιτηθούν ούτε η Έλενα, ούτε ο ναύαρχος, ούτε ο Όθωνας για να μπω στη Βουλή

admin

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

admin

Έλληνες από το Σουδάν: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το Τζιμπουτί – Σε εξέλιξη και δεύτερη επιχείρηση

admin

Μητσοτάκης: Τέλος στα σενάρια για κάλπες πριν από το Πάσχα

admin

Απαιτήσεις Νετανιάχου: Ασφάλεια, εκπαίδευση και «εξάλειψη» τρομοκρατών στη Γάζα να είναι υπό έλεγχο του Ισραήλ

admin

Προετοιμασίες για αντεπίθεση από το Ζάππειο

admin

Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για τη μείωση του ενεργειακού κόστους

admin