Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τζουμάκας «απασφάλισε» με τον Κασσελάκη: «Εχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO…»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος μπήκε τελευταίος στην κούρσα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας σημειώνοντας για τον συνυποψήφιό του είναι αποτελεί έκφραση του εκφυλισμού και της παρακμής της πολιτικής.

Μία ημέρα πριν τις εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας εκτόξευσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Κασσελάκη.

«Τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτά τα σόου;».

Όταν δε, ρωτήθηκε για  τη δημοφιλία του κ. Κασσελάκη είπε χαρακτηριστικά: «Γελάει η κοινωνία. Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO, δεν έχει σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες και δεν ξέρει για τα συμφέροντα που είναι από πίσω. Από το σύστημα είναι η αναταραχή. Είναι οργανωμένο αυτό. Είναι αυτός δημόσιος βίος;» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε άλλο σημείο, υπογράμμισε ότι «όλο αυτό το φαινόμενο είναι κατασκευασμένο από τα μέσα ενημέρωσης, αλλάζει την ατζέντα σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ενωμένος μετά τη διαδικασία, απάντησε: «Ενωμένος θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις».

Όσο αφορά στη δική του υποψηφιότητα, ο Στέφανος Τζουμάκας ανέφερε πως έβαλε υποψηφιότητα «για να ξαναγυρίσουμε στην πολιτική, καθώς η προηγούμενη περίοδος δεν είχε σχέση με την πολιτική, αλλά με τον «πολιτικό συνδικαλισμό» και στα χρόνια Τσίπρα».

Πάω θετικά, πρόσθεσε,  «και απευθύνομαι σε ένα κόσμο με θετικά συναισθήματα για να αλλάξουμε τα πράγματα. Πρώτα η χώρα, τα άλλα δεν έχουν αξία» .

Related posts

Το ΥΠΕΞ απαντά στην Τουρκία για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Οι ακρότητες δεν έχουν θέση»

admin

Αχτσιόγλου σε ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στα απλουστευτικά και λάθος ερωτήματα – Προβάδισμα στο περιεχόμενο της πολιτικής μας

admin

Τα ηνία της πολιτικής στους 40άρηδες

admin

Συνέχεια και μήνυμα

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσωπικός Βοηθός, ένα αίτημα του αναπηρικού κινήματος γίνεται επιτέλους πράξη

admin

Κυβέρνηση: Δεν θέλουν ρήγματα με τη μεσαία τάξη

admin

Η Αγκυρα δείχνει να προετοιμάζεται και για ναυμαχίες

admin

Η ΑΔΑΕ παίρνει τη σκυτάλη από το ΣτΕ

admin

Ανοικτοί δίαυλοι Αθήνας – Πεκίνου

admin