Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τέσσερα νέα γραφεία για IWG στην Ελλάδα, νέος country manager o Αλ. Κουδουνάς

Η International Workplace Group plc (IWG), πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας, με brands όπως η Regus και τα Spaces, επεκτείνει το δίκτυο της σε Ελλάδα και Κύπρο, με τέσσερα νέα γραφεία σε Ομόνοια, Κυψέλη, Γλυφάδα και Πειραιά.

Νέος Country Manager της IWG για την Ελλάδα και την Κύπρο, ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κουδουνάς ο οποίος θα έχει την επίβλεψη της ανάπτυξης της εταιρείας και θα συνεχίσει τα σχέδια επέκτασης της στις δύο αυτές χώρες. Ο κ. Κουδουνάς με την εμπειρία του αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας σε αμφότερες αγορές, συνοδεύοντας την επέκταση των συνεργασιών με ιδιοκτήτες ακινήτων για το άνοιγμα πολλαπλών νέων τοποθεσιών, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στις αρχές του έτους, η IWG ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε 867 νέα κέντρα στο δίκτυό της κατά τη διάρκεια του 2023, διπλασιάζοντας σχεδόν τον αριθμό των νέων τοποθεσιών σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Ένα συντριπτικό 95% αυτών των τοποθεσιών παρέχονται μέσω συμφωνιών διαχείρισης εταιρικών σχέσεων, εκπληρώνοντας την στρατηγική χαμηλού κόστους κεφαλαίου της IWG. Προς το τέλος του 2023, η IWG ανακοίνωσε τα υψηλότερα έσοδά που είχε ποτέ στην 30ετή πορεία της, με τα έσοδα του ομίλου να αυξάνονται το τρίτο τρίμηνο κατά 8% στις 830 εκατομμύρια λίρες.

Ο κ. Κουδουνάς, εντάχθηκε στην IWG στις αρχές του 2023 και μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Partnerships & Franchise Sales Manager. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ο κ. Κουδούνας έχει υπηρετήσει σε στρατηγικές θέσεις στην επαγγελματική του καριέρα. Στο νέο του ρόλο ως Country Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο θα επικεντρωθεί στα σχέδια επέκτασης της IWG, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου χώρων ευέλικτης εργασίας στο σύνολο των brands της IWG (Regus,Spaces, HQ και Signature) στις δυο αγορές, εστιάζοντας πλέον και σε μικρότερες πόλεις, όπου η ζήτηση των υπηρεσιών τους παρουσιάζει αύξηση.

Related posts

ΕΥΑΘ: Τα αυξημένα κόστη έφεραν βουτιά στα κέρδη στο εξάμηνο

admin

Σαράντης: Αύξηση 50% στα καθαρά κέρδη το 2023

admin

Νέο joint venture από την Prodea στην Ιταλία

admin

ΕΥ: Αναφορά με βάση τους δείκτες μέτρησης Stakeholder Capitalism Metrics

admin

Οι συναντήσεις και το παρασκήνιο πίσω από τον ντιλ Alpha-UniCredit

admin

Intrakat: Κύριος ανάδοχος για την κατασκευή του Riviera Tower στο Ελληνικό

admin

Στρατηγική… πανδημίας από Aegean με περισσότερες απευθείας πτήσεις

admin

Fieratex: Τη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ

admin

Epsilon Net: Αλμα τζίρου 60% στα 45,7 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο

admin