Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η Όλγα Γεροβασίλη είναι μία εξαιρετική υποψηφιότητα, λέει ο Καλαματιανός

«Προχωράμε σε ένα συνέδριο και το συνέδριο θα αποφασίσει αν θα προχωρήσουμε και σε εκλογή νέας ηγεσίας, νέας προέδρου ή νέου προέδρου», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Διονύσης Καλαματιανός, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Όλγα Γεροβασίλη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Διονύσης Καλαματιανός δήλωσε ότι «η Όλγα Γεροβασίλη είναι μία εξαιρετική υποψηφιότητα. Στο στελεχιακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν εξαιρετικές υποψηφιότητες. Να δούμε τι θα αποφασίσει το σώμα».

Ακολούθως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστήριξε «το βασικό είναι όποιος και αν εκλεγεί να σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις, να σέβεται τα μέλη και τη βάση του κόμματος. Αν προχωρήσουμε σε εκλογή νέας ηγεσίας, πρέπει να δεσμευτούν όλοι ότι θα παραμείνουν και θα συνεχίσουμε με ομοψυχία και σεβασμό στη συλλογική διαδικασία και με ενότητα».

Για την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από επιστημονικός συνεργάτης της κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ύστερα από φερόμενη απαίτηση του Στέφανου Κασσελάκη ο Διονύσης Καλαματιανός τόνισε πως «ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν και παραμένει φίλος και συνεργάτης».

«Προχωράμε με ενότητα και συλλογικότητα στη λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας»

«Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας, προχωράμε με ενότητα και συλλογικότητα στη λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας. Αυτό έχουμε χρέος να κάνουμε για τον κόσμο της παράταξης. Η κοινωνία υποφέρει από την πολιτική της κυβέρνησης και έχουμε χρέος ως αξιωματική αντιπολίτευση να δώσουμε λύσεις και διέξοδο», πρόσθεσε.

Για την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο Διονύσης Καλαματιανός τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας διαπίστωσε με το κείμενό του ότι δεν πάει καλά το πράγμα, ότι δεν αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή η κοινωνική και δημοσκοπική πτώση. Με το κείμενό του μας κάλεσε να προσδιορίσουμε πως λειτουργούμε, να προσδιορίσουμε τι θα κάνουμε γιατί είμαστε ένα κόμμα εξουσίας, με κυβερνητική προοπτική. Και το έχουμε χάσει αυτό γιατί προφανώς δεν εκφράζουμε τον κόσμο».

Related posts

Επιστημονική φαντασία η «πρόταση Μητσοτάκη σε Κασσελάκη» για υπουργείο, λέει ο Παύλος Μαρινάκης

admin

Πλεύρης: Το νομοσχέδιο της δευτεροβάθμιας περίθαλψης πηγαίνει τη χώρα στην επόμενη δεκαετία

admin

Μητσοτάκης: «Η Τουρκία όσο απομονώνεται, τόσο εξαγριώνεται»

admin

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα χαιρετίζει την ιστορική απόφαση Φινλανδίας και Σουηδίας να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ

admin

Νέος πρόεδρος, νέο(;) κόμμα

admin

Τουρκία: Σύλληψη «Έλληνα κατασκόπου» μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ

admin

«Μην εφησυχάζετε…» – Εντολή «κανονικότητας» του Μητσοτάκη στους δικούς του, απέναντι στη φουρτούνα του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Πλεύρης: Στο 59-41 ο διαχωρισμός της φαρμακευτικής δαπάνης του ΕΟΠΥΥ

admin

Τα 7 βασικά ερωτήματα που ζητούν άμεσες απαντήσεις για την τραγωδία των Τεμπών

admin