Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Βόλο ο Κασσελάκης συναντήθηκε με επιτροπή αγώνα πολιτών – Ο διάλογος με πλημμυροπαθή μαθητή

Στον Βόλο βρέθηκε το πρωί τη Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο. Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η τέως Υπουργός, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όπως επίσης και πλήθος κόσμου.

Αμέσως μόλις βρέθηκε στη γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να συναντήσει την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης Σκουπιδιών.

Μόλις είδε τα μέλη της Επιτροπής ζήτησε αμέσως να συνομιλήσει μαζί τους μακριά από τις κάμερες για το μεγάλο θέμα της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο.

Η συνάντηση με την επιτροπή αγώνα

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης μόλις έφτασε στην γέφυρα είδε το πανό και πλακάτ της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, που ανέγραφαν ότι ο κ. Φάμελλος που τον συνόδευε είναι ανεπιθύμητος στον Βόλο καθώς ως υπουργός περιβάλλοντος υπέγραψε την μεταφορά σκουπιδιών δια θαλάσσης στην ΑΓΕΤ και πλησίασε τα μέλη της Επιτροπής.

Ο κ. Κασσελάκης γέφυρα είδε τα πλακάτ που έγραφαν ότι ο κ. Φάμελλος είναι ανεπιθύμητος στον Βόλο

Τον ενημέρωσαν ότι το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και η δημιουργία εργοστασίου για παραγωγή σκουπιδιών προς καύση που δρομολογεί η δημοτική αρχή Μπέου, είναι η ταφόπλακα της πόλης.

«Θέλω να έρθετε στο γραφείο μου. Το ζήτημα καίει. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε συνάντηση», είπε ο κ. Κασσελάκης στα μέλη της Επιτροπής, που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό της “Συμμαχίας για τον Βόλο”.

Από την επίσκεψη Κασσελάκη στον Βόλο

Σε σπίτια πλημμυροπαθών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε και στα πλημμυρισμένα σπίτια στον Βόλο, όπου δεκάδες οικογένειες προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς υπάρχοντα.

Οι πληγέντες, τον «ξενάγησαν» στα κατεστραμμένα σπίτια τους και εκείνος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εχω παγώσει, τους άφησαν μόνους, δεν έρχεται κανείς. Ντροπή τους»

Κατά την επίσκεψή του σε σπίτι που γέμισε λάσπη μετά τη σφοδρή κακοκαιρία, ο Στέφανος έβγαλε τα παπούτσια του και πραγματοποίησε αυτοψία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται να μπει σε σπίτι πλημμυροπαθούς

«Κράτα γερά Άγγελε»

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπατούσε στους παρόχθιους του Κραυσίδωνα, όπου οι καταστροφές είναι τεράστιες, ένας μαθητής, που συστήθηκε ως Αγγελος, του λέει «Κύριε Κασσελάκη θα ξαναπλημμυρίσουμε, θα ξαναβρέξει», με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Δεν έχεις άδικο… Κράτα γερά».

Related posts

Κωδικός: Νέα ΝΔ

admin

Ερντογάν: «Η Ελλάδα πουλάει νταηλίκι – Να διδαχτεί από τη Μικρασιατική Καταστροφή»

admin

ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ

admin

Η μεγάλη ευκαιρία του Ανδρουλάκη

admin

Αυτό είναι το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας που κατατίθεται στη Βουλή

admin

Νέα Δημοκρατία: «Φουντώνει» η δυσαρέσκεια για τον Καραμανλή – Βουλευτές ζητούν να είναι εκτός των ψηφοδελτίων

admin

Μητσοτάκης: Τέλος στα σενάρια για κάλπες πριν από το Πάσχα

admin

Αν τα «ορφανά» του ΣΥΡΙΖΑ χτυπήσουν την πόρτα του ΠΑΣΟΚ…

admin

«Πυρ ομαδόν» κατά ΝΔ και Γεωργιάδη για τους εργάτες-δούλους στον Τουρισμό

admin