Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις Σπέτσες καταφθάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Στις 16:00 ξεκινά η συνάντηση εργασίας

Στις Σπέτσες αρχίζουν να καταφθάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είτε με το πρωινό πλοίο από τον Πειραιά, είτε με θαλάσσιο ταξί από την Κόστα. Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται ήδη στο νησί από την Πέμπτη το βράδυ.

Συγκεκριμένα, το καράβι από τον Πειραιά επέλεξαν οι βουλευτές Χρήστος Γιαννούλης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Πέτρος Παππάς, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Καλλιόπη Βέττα, Μίλτος Ζαμπάρας, Χάρης Μαμουλάκης, Γιάννης Σαρακιώτης, Κυριακή Μάλαμα και Γιώργος Καραμέρος.

Σημειώνεται ότι από τους 36 βουλευτές που συγκροτούν την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στις εργασίες θα συμμετέχουν 33 βουλευτές, καθώς θα απουσιάσουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη.

Ξεκινούν οι εργασίες το απόγευμα

Στις 16:00 το απόγευμα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να παραθέσει δείπνο προς τιμήν των βουλευτών στο σπίτι του στο νησί.

Κατόπιν τούτου, στις 9 το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει και πάλι η συνεδρίαση με μια μικρή διακοπή το μεσημέρι και ύστερα μέχρι το βράδυ θα ακολουθήσει συζήτηση που θα καταλήξει με δείπνο σε γνωστό εστιατόριο των Σπετσών. Την Κυριακή το πρωί προς το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψουν όλοι στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από την άφιξη των βουλευτών στο νησί

Στιγμιότυπα από την άφιξη βουλευτών στο νησί

Στιγμιότυπα από την άφιξη βουλευτών στο νησί

Στιγμιότυπα από την άφιξη βουλευτών στο νησί

Το πρόγραμμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Τρία πεντάωρα έχουν προβλεφθεί για το διήμερο εργασίας, με το πρώτο να ξεκινά σήμερα (19/01) το απόγευμα, και τα άλλα δύο το Σάββατο. Οι αρμόδιοι τομεάρχες θα παρουσιάσουν με powerpoint, τόσο τα λάθη της κυβέρνησης, όσο και τις προτάσεις νόμου που θα μπορούσε να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Κάποιες από τις προτάσεις είναι η απλοποίηση της διαδικασίας τεκνοθεσίας για τα ζευγάρια, ενώ αναμένεται να γίνουν προτάσεις για την ακρίβεια και την κρατικοποίηση της ΔΕΗ. Ο τομεάρχης Οικονομικών Νίκος Παππάς αναμένεται να καταθέσει μία πρόταση έκπληξη που θα αφορά τη φορολόγηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Related posts

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Πανικός στο Twitter με την ένταξή της στο κόμμα του Μπογδάνου

admin

Παύλος Μαρινάκης: Οι εκτάσεις που καίγονται κηρύσσονται αυτομάτως αναδασωτέες

admin

ΠΑΣΟΚ: Ο γιος του Ούλοφ Πάλμε ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο κόμμα για τις επερχόμενες εκλογές

admin

Οι προτεινόμενες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα – Τι θα προβλέπει για κακουργήματα και αποφυλακίσεις

admin

Πριν από τις ευρωεκλογές η απόφαση για τη διαρροή δεδομένων

admin

Θάνος Πλεύρης για Ωρωπό: «Πρόκειται για απάνθρωπο περιστατικό που φτάνει στα όρια βασανισμού»

admin

Επιχείρηση «Ασπίδες» – Με αυξημένο γεωπολιτικό ρόλο η Ελλάδα

admin

Μηταράκης σε ΣΥΡΙΖΑ για Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Καμία μορφή παραβατικότητας δεν θα γίνει ανεκτή

admin

Στην τελική ευθεία με στόχο το μικρότερο δυνατό «τραύμα»

admin